Başlıktada belirttiğim gibi Klavye & Mouse set arıyorum Max 100TL. Yada tek klavyede olabilir. Tavsiyelerinizi verebilirmisiniz? uzun süre gidecek, takılıp durmayacak bir mouse & klavye istiyorum sadece klavyede olur. ve nereden almalıyım?
Sizce bu 2 klavye nasıldır ?
http://urun.n11.com/klavye/rampage-dlk- ... -P62007292
http://urun.n11.com/klavye/a4tech-x7-g8 ... -P18670720
http://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-set ... -P71679026
Klavye & mause set arıyorum.(Gaming)
· 15 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Temet Nosce
⭐ 17y
A4tech , rampage vs bunların hepsi dandik. 100 lira set için çok küçük rakam zaten, biraz daha para biriktirip Amazondan gerçek bir gaming mouse alabilirsin. Steelseries Sensei , Razer Deathadder gibi.
Eğer bütçen kısıtlıysa önceliğini fareden yana kullanmanı öneririm. Bence klavye büyük bir etken değil, sadece estetik. Fare oldukça önemli.
Gaming mouse klavyenin önemi nedir
Ben bizim selim abiden 15tl ye kablosuz mouse aldım on numara , istersen sanada alayım
Ben bizim selim abiden 15tl ye kablosuz mouse aldım on numara , istersen sanada alayım
Yaralı styleLOL oynarken fareyi rahat kullanabilmek gerek. Ergonomik bir şey lazım yani. Kablosuzun sıkıntısı da sürekli pil değiştirmek zorunda kalınması ve pillerin fareyi ağırlaştırması.
ve kablosuzda yer yer delay olur. normal kullanımda anlayamazsın ama oyunlarda can sıkar
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Bizim arkada bir internet cafe var ordan sana bi bilgisayar çözelim
şuanlık kullandığım mouse var EVEREST SGM-X7. O yüzden önceliği klavyeden yana tutuyorum. klavye mouse set olsaydı o mouseyi diğer pc için kullanacaktım 😊 Klavyem bozuldğu için elmde baya eski ve dandik bi klavye var oyun oynarken aşırı zorluyor
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
😁 😁 bilgisayara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum elimdeki uzun süre götürür beni diye düşünüyorum 😘 😁
Bizim arkada bir internet cafe var ordan sana bi bilgisayar çözelim
😁 😁 bilgisayara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum elimdeki uzun süre götürür beni diye düşünüyorum 😘 😁
S
Senatorians
⭐ 11y
Orta bir şeyler düşünüyorsan,G103+GXT25 tavsiye ediyorum.Kullanıyorum,epey iş görüyor.
Amazonda zaman zaman mouselar icin guzel indirimler oluyor , ustte ki daily deals kismindan bakabiliyorsun. Takip edersen guzel bir seyler yakalayabilirsin belki.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Bu mesaj Senatorians rumuzlu uyeden alinti yapildi
teşekkürler bir bakayım 😊
Orta bir şeyler düşünüyorsan,G103+GXT25 tavsiye ediyorum.Kullanıyorum,epey iş görüyor.
teşekkürler bir bakayım 😊
Amazonda zaman zaman mouselar icin guzel indirimler oluyor , ustte ki daily deals kismindan bakabiliyorsun. Takip edersen guzel bir seyler yakalayabilirsin belki.
sağolasın onu bir süre takip edelim bakalım 😊 Bunların gümrükte takılma gibi sorunu olmaz değil mi?
Bu mesaj BigB rumuzlu uyeden alinti yapildi
klavye çikolata gibi :3
http://www.gameekstra.com/CM-Storm-Devastator-Aydinlatmali-Klavye-TR-Mouse-Set,PR-4039.html
Max 100 tl dedin de ben bunu buraya koyayım.
klavye çikolata gibi :3

Bu mesaj RedQueen rumuzlu uyeden alinti yapildi
60 dolar üstünde sorun yaşayabilirsin ama 60 dolar altında hiç sıkıntı yok. 60 dolar üstünde de sıkıntı yok gerçi amazon gümrük ücretini falanda tamamen hesaplayıp çekiyor kartından haliyle yine sorunsuz geçirtiyor.
sağolasın onu bir süre takip edelim bakalım 😊 Bunların gümrükte takılma gibi sorunu olmaz değil mi?
60 dolar üstünde sorun yaşayabilirsin ama 60 dolar altında hiç sıkıntı yok. 60 dolar üstünde de sıkıntı yok gerçi amazon gümrük ücretini falanda tamamen hesaplayıp çekiyor kartından haliyle yine sorunsuz geçirtiyor.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap