ark.lar klavie diini amercan ingilizcesi nası yapabilirim? çok acil lütfen
klavie dili?? accil yardım
· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Klavye Dili Very Happy
10 dk fln düşündüm ne yazdığını...
silkroad için istiosan start çıkan yerde options a gel orda var bende önceden kareler çıkıodu yazı yerinde öle yaptım düzeldi..
2 saatin yanında EN varsa onuda TR yap
başka bişeyden kaynaklanıosa Punsier e sorabilirsin. çünkü bi ara kuzenime yardımcı olmuştu...
10 dk fln düşündüm ne yazdığını...
silkroad için istiosan start çıkan yerde options a gel orda var bende önceden kareler çıkıodu yazı yerinde öle yaptım düzeldi..
2 saatin yanında EN varsa onuda TR yap
başka bişeyden kaynaklanıosa Punsier e sorabilirsin. çünkü bi ara kuzenime yardımcı olmuştu...
klavie dilleri nasıl yaw :S
F klavie var birde Q klavie var bunumu soruyosun
F klavie var birde Q klavie var bunumu soruyosun
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
bak punsierin bana soledıı şu...
başlat-denetim masası-tarih,dil ve bölgesel seçenekler-bölge ve dil seçenekleri diller sekmesinden ayrıntılar ingilizcenin üzerine gel kaldır de bende olmustu...
başlat-denetim masası-tarih,dil ve bölgesel seçenekler-bölge ve dil seçenekleri diller sekmesinden ayrıntılar ingilizcenin üzerine gel kaldır de bende olmustu...
baran saol knka Wink
bak punsierin bana soledıı şu...
çok saolasın yaptım extraokk
önemli değil 😊
_
_TaZMaNiA_
⭐ 19y
önemli değil 😊
hadi lem ...önemlii diil hacım ....
önemli değil 😊
hadi lem ...önemlii diil hacım ....
ben yazdım kuzenime böle demişti die belkide onu yazmasam sen yazmıcaktın her neyse Very Happy 2mizde saolalım Twisted Evil Twisted Evil
tmm hepiniz saolun extraokk
sen saol biz aramızda şakalaşıoz bakma bize Very Happy
alt tuşuna basılı tut sonra shift ' e bas !
alt tuşuna basılı tut sonra shift ' e bas !
sorun çözülmüş zaten kardeş saol...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap