Icerige atla
Extraloob

Klae savaşları için uye olma

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Arkadaşlar sitede fortess Wara katılmak için register olunuz yazmışlar ancak nasıl ve nereye register olucaz bi iblgi yok aranızda işi sokmeyi beceren varsa ve paylaşırsa süper olur
18 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
ewet nasıl olcak bu uyelık uppp
C
CarlioNe ⭐ 19y
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Çokkkkkkkkk Saol kanka sana + rep veriyom müthiş yardım cı oldun headbang2ft9 headbang2ft9 extraokk extraokk mucX
O

janganda chinese karakterlerin dogdugu ilk yer varya Imperial Palace yazıor bak. oraya girip hemen sağa dönersen görürsün. ayrıca fortress war itemleri felanda satılıor

işi biliyor ya Razz
O
Old School ⭐ 19y

janganda chinese karakterlerin dogdugu ilk yer varya Imperial Palace yazıor bak. oraya girip hemen sağa dönersen görürsün. ayrıca fortress war itemleri felanda satılıor

işi biliyor ya Razz

Tabi bilir demekki kendisi yapmış peki item lerin fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yassın detective
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Uyelik parasını kesin veriyoz mu 5M istedi belki onemli bişi degildir diye vermedim 😊
Cidden üyelikparası ise hmn basayım
S
Stephanos ⭐ 19y
oha 5M mi :S o para yı kim vericek yhaf galiba o Kale nin Sahibi olma parası Shocked
S
Stephanos ⭐ 19y
Birde ne zaman başlıyo bu Fortress War ?
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y
Uye olmak %m belki biraz fazla ama bence deger
bu aralar uye olamıyosunuz resmi sitede açıklandı zaten tarih 24 - 26 aralık tariheri arasında olabileceksiniz
M
murat75 ⭐ 19y
arkadaslar şu rev 6 ile ugrasırken oyunu kapadım tekrar giriyim dedim update uyarısı veriyor şuan update mi var? oyunda
W
WildKing ⭐ 19y
revbot kurunca medıa pk2 degişiyor ve sro acılmıyor tekrar yukle oyunu acılır
T
The_DifferenT OP ⭐ 19y

oha 5M mi :S o para yı kim vericek yhaf galiba o Kale nin Sahibi olma parası Shocked

5m çerez parası benim için. bence süper olmus bu parayı koydukları böylece ezikler savasa giremicek

+1907 x1907 Mr. Green
S
Stephanos ⭐ 19y

5m çerez parası benim için. bence süper olmus bu parayı koydukları böylece ezikler savasa giremicek

+1907 x1907 Mr. Green

Benim icinde Mars da çerez para ama Pluto da kim vercek o para yı Shocked
X
XipeHocter ⭐ 19y
5 M Elimin Kiri Bende 657,518,020 Gold Var Bence Değer!....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: