Konu belli ufaktan sıralayalım 😉 Lazım oluyor 😄
Kızlarla Konuşulacak Konular
· 30 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
W
WingsOfWind
⭐ 19y
içki muhabbetine girersen işi kapatırsın diye düşünüyorm
bide müzik vardı 😄
bide müzik vardı 😄
Müziğe hiç girme İmzandan anladığım kadarıyla Sagocusun kızlar rap muhabbetine gelemez...
W
WingsOfWind
⭐ 19y
kim sagocu 😄

Ben 😄 adam işi biliyor arkadaş 😜
pS: Rap diil sagopa dinliyorum yoksa 4ever 🤘
pS: Rap diil sagopa dinliyorum yoksa 4ever 🤘
404 NOt Found .
Filmlerden gir gerisi gelir, komedi sakın söyleme 70% nefret ederler 😁
Off aynen abi adamı deli ediyor 😄 nedir bu romantizm dram sevdası arkadaş 😄 summer4: daral:
Off aynen abi adamı deli ediyor 😄 nedir bu romantizm dram sevdası arkadaş 😄 summer4: daral:
Müzik olarak ise kesinlikle yakışıklı sanatçıları tercih et, şarkıdan çok ona bakarlar 😁
😄 Yalın dior başka bi halt demiyor ama çok banel bunlar ya daha orjinal bişiler lazım şöyle uzun süre konuşulcak 😄
siz kıza bunu dinletin o zaten havaya girer muhabbet açılır benden söylemesi { Denendi Çalışıyor ] 😆
siz kıza bunu dinletin o zaten havaya girer muhabbet açılır benden söylemesi { Denendi Çalışıyor ] 😆
Biraz yakınsanız yani muhabbetiniz az çok varsa olabilir 😄
Ama yeni tanıştığınız birisine bunu dinletmeye kalkmayın olmadi: Kızın ilgi duyduklarına yönelin 🤝
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
yeni tanıştığınız kıza bunu dinletmeniz durumda size yaklaşık olarak 43 dakika 22 saniye küfür etmesi muhtemeldir.
W
WingsOfWind
⭐ 19y
yeni tanıştığınız kıza bunu dinletmeniz durumda size yaklaşık olarak 43 dakika 22 saniye küfür etmesi muhtemeldir.

puahahhahahah gülmeyi geçtim ben şakasına yazmıştım onu 😆
404 Not Found.
Anlamlı. ☕
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
Müziğe hiç girme İmzandan anladığım kadarıyla Sagocusun kızlar rap muhabbetine gelemez...
eekd1
üffh snne be slq .s.s

eekd1
ahahaha smiley'ine öldüm 😁
neresinden anllaşılıyor sagocu olduğunu eekd1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap