Icerige atla
Extraloob

Kızlarla Konuşulacak Konular

· 30 Yanıt · 8.5K görüntüleme
Vanity
Vanity OP ⭐ 16y
Konu belli ufaktan sıralayalım 😉 Lazım oluyor 😄
30 Yanıt
W
içki muhabbetine girersen işi kapatırsın diye düşünüyorm
bide müzik vardı 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Müziğe hiç girme İmzandan anladığım kadarıyla Sagocusun kızlar rap muhabbetine gelemez...
W
kim sagocu 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Vanity
Vanity OP ⭐ 16y
Ben 😄 adam işi biliyor arkadaş 😜

pS: Rap diil sagopa dinliyorum yoksa 4ever 🤘
U
Uvantu ⭐ 15y
404 NOt Found .
O
oOKingOo ⭐ 19y
Filmlerden gir gerisi gelir, komedi sakın söyleme 70% nefret ederler 😁
Vanity
Vanity OP ⭐ 16y

Off aynen abi adamı deli ediyor 😄 nedir bu romantizm dram sevdası arkadaş 😄 summer4: daral:
O
oOKingOo ⭐ 19y

Off aynen abi adamı deli ediyor 😄 nedir bu romantizm dram sevdası arkadaş 😄 summer4: daral:

Müzik olarak ise kesinlikle yakışıklı sanatçıları tercih et, şarkıdan çok ona bakarlar 😁
Vanity
Vanity OP ⭐ 16y
😄 Yalın dior başka bi halt demiyor ama çok banel bunlar ya daha orjinal bişiler lazım şöyle uzun süre konuşulcak 😄
K
Kivi ⭐ 16y
siz kıza bunu dinletin o zaten havaya girer muhabbet açılır benden söylemesi { Denendi Çalışıyor ] 😆

O
oOKingOo ⭐ 19y
siz kıza bunu dinletin o zaten havaya girer muhabbet açılır benden söylemesi { Denendi Çalışıyor ] 😆

Biraz yakınsanız yani muhabbetiniz az çok varsa olabilir 😄
Ama yeni tanıştığınız birisine bunu dinletmeye kalkmayın olmadi: Kızın ilgi duyduklarına yönelin 🤝
M
Mavi Reyiz ⭐ 19y

yeni tanıştığınız kıza bunu dinletmeniz durumda size yaklaşık olarak 43 dakika 22 saniye küfür etmesi muhtemeldir.
W

yeni tanıştığınız kıza bunu dinletmeniz durumda size yaklaşık olarak 43 dakika 22 saniye küfür etmesi muhtemeldir.

K
Kivi ⭐ 16y
puahahhahahah gülmeyi geçtim ben şakasına yazmıştım onu 😆
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
404 Not Found.

Anlamlı. ☕
T
Müziğe hiç girme İmzandan anladığım kadarıyla Sagocusun kızlar rap muhabbetine gelemez...

eekd1
bluesman
bluesman ⭐ 17y
üffh snne be slq .s.s
lemonade
lemonade ⭐ 17y

eekd1

ahahaha smiley'ine öldüm 😁

neresinden anllaşılıyor sagocu olduğunu eekd1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: