Icerige atla
Extraloob

Kız Olmanın 31 İyi Yönü :)))

· 33 Replies · 3.5K views · Page 2 / 2
Replies
I
Süper olmuş. 😁

7 numaranın cevabına dikkat 😄 😁

😁 😁 Süper
P
p.i.m.p ⭐ 17y
Süper olmuş. 😁

7 numaranın cevabına dikkat 😄 😁

😁 😁 Süper

Teşekkürler 😄 🍺 😁
X
Xplosive ⭐ 17y
Şu kadın erkek eşitliği olsun diye yaygara yapan feministlerden nefret ederim. Her durumda kadınlar üstün, madem ki erkekler centilmenlik olucak diye elini taşın altına koyuyor, ozaman bu ülke de kadın erkek eşitliği yok. Kadınlar daha üstün.
R
Rapp3R ⭐ 18y
arkadaşlar horlamayızı kaldırsanız bnde daha iyi olur yne tek tükde olsa horlayan war 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
p.i.m.p. senin cevapların beni daha çok güldürdü. Suppo ya. ahahaha. Ayrıca 31 sebep dikkatimi çekti.
Windy
Windy ⭐ 19y
@p.i.m.p.

acaip güldüm cevaplarına 😄 7 harika olmuş 😈
X
XER0 ⭐ 19y
@p.i.m.p.

yarıldım cevaplarına ::D
P
p.i.m.p ⭐ 17y
p.i.m.p. senin cevapların beni daha çok güldürdü. Suppo ya. ahahaha. Ayrıca 31 sebep dikkatimi çekti.

teşekkürler 😄

@p.i.m.p.

acaip güldüm cevaplarına 😄 7 harika olmuş 😈

onu yazarken bende koptum zaten 😁 😈

@p.i.m.p.

yarıldım cevaplarına ::D

hehe 😁

Hepinize teşkkür ederim sizleri güldürebildiysem ne mutlu bana 😊
P
p.i.m.p ⭐ 17y
Şu kadın erkek eşitliği olsun diye yaygara yapan feministlerden nefret ederim. Her durumda kadınlar üstün, madem ki erkekler centilmenlik olucak diye elini taşın altına koyuyor, ozaman bu ülke de kadın erkek eşitliği yok. Kadınlar daha üstün.

öyle bi eşitlik hiçbirzaman olmadıki 🙄 erkek sabah gider işte çalışır akşam gelir evde çalışır 😈 kadın bütün gün evdedir zaten niye eziliyolarki arayan iş bulur 😄 hep altta kalıyoruz diyolar 😄 ara sıra üstede çıkıyolar yani yalan atmasınlar şimdi 😁 😈
S
Sharkan ⭐ 17y
Bunlardan daha çok bulabiliriz ama bir erkek olarak soruyorum.Eşitsizliğe uğrayan bizken neden kadınlar kadın erkek eşitliği diye programlar yapıyor.Ps: Karısına işkence eden gaddar erkekler konusunda değil.

Ps: Titanic tesiniz gemi batıyor . Çocukları anladık ama neden kadınlar önce gidiyor.Kas gerektiren fizik gerektiren birşey yok.Ama ölmeye mahkum olan erkekler.Belirtmek istediğim şu :
Aslında kadınları ezmemek için erkeklerin yaptığı dayak şiddet baskı vs. olayları ortadan kaldırmak yerine bizi yönetenler bazı konularda erkekleri ezerek dengeyi sağlamaya çalışıyor.

Ps2: Kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Mahalle baskısı vs gibi konular hakkında yazmadım.

sonuna kadar haklısın
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
pimp bitanesin valla :))
B
BaSoryong ⭐ 18y
Bunlardan daha çok bulabiliriz ama bir erkek olarak soruyorum.Eşitsizliğe uğrayan bizken neden kadınlar kadın erkek eşitliği diye programlar yapıyor.Ps: Karısına işkence eden gaddar erkekler konusunda değil.

Ps: Titanic tesiniz gemi batıyor . Çocukları anladık ama neden kadınlar önce gidiyor.Kas gerektiren fizik gerektiren birşey yok.Ama ölmeye mahkum olan erkekler.Belirtmek istediğim şu :
Aslında kadınları ezmemek için erkeklerin yaptığı dayak şiddet baskı vs. olayları ortadan kaldırmak yerine bizi yönetenler bazı konularda erkekleri ezerek dengeyi sağlamaya çalışıyor.

Ps2: Kesinlikle yanlış anlaşılmasın.Mahalle baskısı vs gibi konular hakkında yazmadım.

sonuna kadar haklısın
P
p.i.m.p ⭐ 17y
pimp bitanesin valla :))

Teşekkürler 😊

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: