Kız arkadaşımın doğum günü sebebiyle kız kulesinde başbaşa bir akşam yemeği düşünüyorum. Size sormak istediğim daha önce giden varmı ? Varsa yemekleri, servis, kuleye geçiş vs nasıl beğendinizmi yorum yaparsanız sevinirim.
Birde önerebileceğiniz başka mekan varmı ?
Kız Kulesinde Akşam yemeği hk.
· 15 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Kalkandelen
⭐ 17y
Tek kelimeyle mükemmel olur. Servis hizmet çok iyi ortam olarakta çok leziz ve ağır bir mekan 😊
ps: iyi bir jest olur 😉
ps: iyi bir jest olur 😉
Geçiş derken botla geçiyosun kuleye ^^. Mezzaluna'ya götür her şeyiyle süper bir yer. 🙏
Hacım milli piyango sana çıktı herhalde hayırdır 😜
Hacım milli piyango sana çıktı herhalde hayırdır :P
Vallaha iddaamı tutturdun diyicektim 😄 Herşeyin çok güzel olması yanında baya pahalı bi yer aklında bulunsun..
Tek kelimeyle mükemmel olur. Servis hizmet çok iyi ortam olarakta çok leziz ve ağır bir mekan 😊
ps: iyi bir jest olur ;)
Teşekkürler hocam. İnşallah umduğum gibi çıkar.
Geçiş derken botla geçiyosun kuleye ^^. Mezzaluna'ya götür her şeyiyle süper bir yer. 🙏
Mezzaluna'ya baktım. Suada'daki yeri hoşuma gitti. Şuan öncelik kız kulesi ama orasıda olabilir.
Yok hacım ya amorti vurdu sadece 😆 Birikimlerimizden kullanıcaz artık doğum günü geliyor özel birşey olsun istiyorum.
Vallaha iddaamı tutturdun diyicektim 😄 Herşeyin çok güzel olması yanında baya pahalı bi yer aklında bulunsun..
Para dediğin nedir ki? Elinin kiri 😁
Para dediğin nedir ki? Elinin kiri 😁
para bizde çok gibi 😆 no problem 😁
Kalkandelen
⭐ 17y
eğer maddi durum sağlamsa hiç kaçırma derim şiddetlede tavsiye ederim 😊
Rezervasyon yaptırmayı unutma, yer bulamazsın.
eğer maddi durum sağlamsa hiç kaçırma derim şiddetlede tavsiye ederim :)
Sitesinden menülere baktım. Kaba bir hesap yaptım da; 160tl kişi başı beğendiğim menünün. 320 öyle. Alkol almicaz. soft drink 10tl. Toplam 400tl eder. Yani kafadan 500tlye çıkarım ben o gece. 😆
Hocam tam aradığın kişiyim sanırım 1 hafta önce gitmiştim bende kız arkadaşımla 650 tl ye çıktım gerçekten çok rahat ve zannedersem yanında kız arkadaşın olduğu için seninlede ayrıca ilgilenecekler gerçekten kalitesi yemekleri olsun içecekleri olsun hizmeti olsun süppo biyer eğer maddi durumdan sıkıntın yoksa kız arkadaşına yapabilecegin en büyük jestlerden olur.
Hocam tam aradığın kişiyim sanırım 1 hafta önce gitmiştim bende kız arkadaşımla 650 tl ye çıktım gerçekten çok rahat ve zannedersem yanında kız arkadaşın olduğu için seninlede ayrıca ilgilenecekler gerçekten kalitesi yemekleri olsun içecekleri olsun hizmeti olsun süppo biyer eğer maddi durumdan sıkıntın yoksa kız arkadaşına yapabilecegin en büyük jestlerden olur.
Hocam menü olarak ne seçtiniz ? Şu an sitesinde 3 çeşit menü var onlarla aynımıydı yoksa farklımı ? kişi başı fiyatı neydi sizin menünün? son olarak alkolmü aldınız yoksa soft drinkmi ?
Kalkandelen
⭐ 17y
eğer maddi durum sağlamsa hiç kaçırma derim şiddetlede tavsiye ederim :)
Sitesinden menülere baktım. Kaba bir hesap yaptım da; 160tl kişi başı beğendiğim menünün. 320 öyle. Alkol almicaz. soft drink 10tl. Toplam 400tl eder. Yani kafadan 500tlye çıkarım ben o gece. 😆
iyi para 500 tl ama iyide bir jest 😉
M
Mavi Reyiz
⭐ 19y
eğer evlenme teklifi falan etmeyeceksen götürme derim. orta halli şık bir restaurant daha iyi olur çünkü birde bunun evlenme teklif edeceğin kısmı var.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap