beyler forumda ilk defa kızla ilgili bir topic açıyorum buranın bilgililerinden yardım alayım dedim;
bir sevgilim vardı fazla değil 2 hafta beraberdik ama seviyordum kızı yani neyse sonra bişey oldu anlamadım benden ayrıldı ayrılalıda 3 hafta oluyor neyse o bana ayrılalım dediğinde ben onur vs. o davalara dayanarak hiç zorlamadan tamam dedim. Ayrıldıktan sonra kız böyle özledim mesajları falan atıyordu twitterdada üstüme alınmadım patlamıyım sonradan diye 😆 neyse kız tam okul açılmadan önceki pazar çocuğun tekiyle çıkmaya başladı cuma günü ayrıldı bende inadına bana yazan bir kız vardı bu kızla arası kötü olan ona karşılık verdim ve onla çıkmaya bşaladım maksat inatlık değilmi biraz ergence davranış ama ne biliyim şuan içim rahat değil yeni çıktığım kız bana çok ilgi gösteriyor ama kıza karşı hiçbirşey hissetmiyorum aklım hala eskisinde sizce ne yapsam
özet: eski sevgilimi unutamıyorum ama benden ayrılması koydu ve inadına gittim onla arası kötü olan bir kızla çıkıyorum kızı sevmiyorum ne yapayım
Kız konusu
· 53 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
53 Yanıt
Sevmediğin bi kızın duygularıyla oynamak çok yanlış çook. 🤔

bencede ama nasıl desem kız hakkında biraz araştırma yapmıştımda kız zaten hani nasıl denir şimdi buraya yazmıyorumda o duyguları pek takan birisi değil yani
Temet Nosce
⭐ 17y
Böyle davranışlara hiç gerek yok hocam. Kimi seviyorsan,kimle mutlu olacaksan ona git. Yok bunu kıskandırayım yok şuna nispet yapayım saçma bence olgun olmak gerek bu konularda.
Aynı yaşlardayız bro şuan çıktığın kızla devam et için rahat olsun kim ne derse desin kızda öyle biri değilmiş zaten devam et eğlenmene bak
Böyle davranışlara hiç gerek yok hocam. Kimi seviyorsan,kimle mutlu olacaksan ona git. Yok bunu kıskandırayım yok şuna nispet yapayım saçma bence olgun olmak gerek bu konularda.
ya hiç sevdiğim hareketler değildir bunlar benimde ama nasıl diyim çabucak gelişti herşey birden şimdi gidip kıza seni unutamıyorum desem diyecek ayrılalım dediğimde niye ısrar etmedin falan çünkü biliyorum değişik biraz kız yani şöyle anlatıyım kız ilk bana yazmıştı çıkarken, niye sen ilk konuşmayı başlatmadın hani benden hoşlanıyordun diye trip atıyordu o derece 😆
Aynı yaşlardayız bro şuan çıktığın kızla devam et için rahat olsun kim ne derse desin kızda öyle biri değilmiş zaten devam et eğlenmene bak
ya bu şuan çıktığım birçok anlamda ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi duruyor ama nasıl diyim o işlerede girmek istemiyorum sonra ayrılırsam daha kötü olmasın diye
Bro açıkçası bu konuları bugün baya konuştuk arkadaşla ben sana devam et diyorum hala kötü falan olmaz
Şu anki sevgilini boşu boşuna umutlandırma, ayrıl. Eski sevgilin de seni unutamamışsa birlikte olursunuz zaten 1-2 haftaya tekrar.
Şuan çıktığınla biraz dene olmadı işi uzatmadan ayrıl.Diğerinide boşver artık ilişkiyi yalama yapmaya lüzum yok
birkaç gün daha geçsinde en azından kıza uyduracak mantıklı bir bahane bulurum
Ya daha kaç yaşından boşver o kızla takıl sen bir müddet belki ilerleyen zamanlarda seversin. Sevmezsende bir süre sonra ayrılırsın. Ümit vermiş olursun ve kızda hayal kırıklığına uğrar ama olsun, hayatı öğrenmiş olur neticede kız.
sen bana gel 😄 bu konularda yardım ve destek ekibi bende 😄
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Sevmediğin bi kızın duygularıyla oynamak yanlış falan değil kardeşim. Yeri gelicek 10 kızla aynı anda çıkacaksın. Bu kızlar çok iğrenç yaratıklar. Bazı kaynaklarda dişilik neden kedilerle örtüştürülür biliyo musun ?
Bi kediye yemek verirsin, aa bu bana yemek veriyo ben tanrı olmalıyım der.
Bi köpeğe yemek verirsin, aa bu bana yemek veriyo bu tanrı olmalı der.
O yüzden bi kızı seveceğine al bi köpek onu sev daha iyi. Kızlarla aranda ki tek bağ seks olsun. İyi akşamlar
O yüzden bi kızı seveceğine al bi köpek onu sev daha iyi. Kızlarla aranda ki tek bağ seks olsun. İyi akşamlar
Sevmediğin bi kızın duygularıyla oynamak yanlış falan değil kardeşim. Yeri gelicek 10 kızla aynı anda çıkacaksın. Bu kızlar çok iğrenç yaratıklar. Bazı kaynaklarda dişilik neden kedilerle örtüştürülür biliyo musun ?
Dağalabiliriz. 😄
skype ekle konuşalım facebook ekle konuşalım ;
frityus (skype)
Fırat Celik (fb)
frityus (skype)
Fırat Celik (fb)
ekledim
cevabımı aldım gidiyorum. 😆
cevabımı aldım gidiyorum. 😆
Ya daha kaç yaşından boşver o kızla takıl sen bir müddet belki ilerleyen zamanlarda seversin. Sevmezsende bir süre sonra ayrılırsın. Ümit vermiş olursun ve kızda hayal kırıklığına uğrar ama olsun, hayatı öğrenmiş olur neticede kız.
Şunu da yazdım arada kaynadı oku bunuda. 😄
Umarım kafandaki soru işaretleri kalkmıştır kardeşim. Ne zaman seni yumuşatıcak bir bakış veya laf söylenirse kız cephesinden şu sahne gelsin aklına.
Ayrıca bir p.m geldi gay mısın olm diye. Şakasını bile yapmayın homofobiğimdir ben 😄
Ayrıca bir p.m geldi gay mısın olm diye. Şakasını bile yapmayın homofobiğimdir ben 😄
Umarım kafandaki soru işaretleri kalkmıştır kardeşim. Ne zaman seni yumuşatıcak bir bakış veya laf söylenirse kız cephesinden şu sahne gelsin aklına.
Gaymisin yani .s.s
Neyin peşindesin anlamış değilim ama kafanda çizdiğin yoldan ayrıl.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap