Nina Ricci OP ⭐ 17y 15 yil once #1 alışkanlık haline getirilirse uykusuz haldeyken kitap okumanız durumunda uykunuzun gelmesini sağlayacak eylemdir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N NighTwaLkeR ⭐ 19y 15 yil once #2 Narkolepsi belirtisidir aman dikkat. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #3 kitap sonrası uyumak, sex sonrası uyumak, yemek sonrası uyumak belli ki hepsi birşey sonrası uyumak bu bir sorun olsa gerek. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yukie ⭐ 19y 15 yil once #4 Asıl sorun, uykusuz kalmak... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 15 yil once #5 Kitap okumak mı ? Pek bir fransız kaldım bak bu deyime , pas. [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 15 yil once #6 O gözünüzden sakındığınız üstüne toz konmasına izin vermediğiniz kitap, eğer "deli yatan" bir tipseniz sabaha kadar mahvolur. Kapağı katlanır, sayfalar buruş buruş olur, oturup ağlamaya yeltendirir... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 15 yil once #7 Uyurken okuduğunuz kitabın kahramanı sizi rüyanızda ziyaret edebilir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 15 yil once #8 ortaokulda sıkça yaptığım ancak liseye geçtiğimden beri asla yapmadığım bir eylem TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 15 yil once #9 Hiç deneme fırsatım olmadığı bir eylem.bkz: Ben kitap okumamki oğlum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil