D DaRKWaTcH OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Yaptığım kışla gezisini sizlerle paylaşmak istiyorum ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DaRKWaTcH OP ⭐ 19y 16 yil once #2 Şu en büyük en geniş yani en olan benim 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #3 Hangi kışla oluyor bu ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zeratul ⭐ 18y 16 yil once #4 güzel yermiş o mermi düşse patlarmıydı acep 😜ps : bro acilen fitness olayına girmen lazım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #5 Yaptığım kışla gezisini sizlerle paylaşmak istiyorum ❤️ wuhuuuu güzel güzel askerliği koklayın biraz korkmayın kaçmayın bir gün herkes askerlik yapacak nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH OP ⭐ 19y 16 yil once #6 güzel yermiş o mermi düşse patlarmıydı acep 😜ps : bro acilen fitness olayına girmen lazım ^^Center olmak kolaymı 😁 Ps: Eğitim mermisiydi.Salak bir arkadaş arkasına taşla vuralım bakalım patlıcak mı dedide deneyemedi açıklayınca . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 16 yil once #7 Karizma var abine benzememişin 😜Biraz fitness şart ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH OP ⭐ 19y 16 yil once #8 Karizma var abine benzememişin 😜Biraz fitness şart ^^Abiii Bak Fati ne diyo 😜 Diete başlıyacağım bro doktor arıyorum ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil