Icerige atla
Extraloob

<<< Kişiye Özel Her Türlü Oyun & Program Yazılır >>>

· 20 Yanıt · 2.4K görüntüleme
S
Styks OP ⭐ 17y
Kişiye Özel Her Türlü Oyun&Program Uygun Fiyatlarla Yazılır.

Ne Tür Oyunlar ?

2D - 3D ve Online Her Türlü 😎

Ne Tür Programlar ?

Antivirüs - grafik - temizlik Kişi Nasıl İsterse ☕

Eğer Yönetim Tarafından Uygun Görülürse Bu Başlık Altından İstek Yapabilirsiniz 🎭

Sevgiler...
20 Yanıt
B
Black Rain ⭐ 19y
Tuttum bunu 👍
A
aPolyannA ⭐ 19y
Tek başınamı yapıcaksın?Tek başına yapıcak ne kadar iyi yapabilceksin?

Edit.Sonradan gördüm uygun fiyatlarla yapılır yazısını.
L
Lampard_08 ⭐ 17y
Karşılıksızmı yazıcaıksın?Tek başınamı yapıcaksın?Tek başına yapıcak ne kadar iyi yapabilceksin?

diyor.
S
Styks OP ⭐ 17y
Kendime Güvenmesem 5 post la böyle bir konu açmazdım . konuda belirttim uygun fiyatla 👍

önem değil olabilir böyle şeyler 😘

Not:Visual Basic İle Yazılacaktır
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ne Tür Oyunlar ?

Ne Tür Programlar ?

Eğer Yönetim Tarafından Uygun Görülürse Bu Başlık Altından İstek Yapabilirsiniz 🎭

Sevgiler...

öncelikle başarılar dilerim minik bir program istiyorum seni test amaçlı masaüstünde bir dosya olsun ona çift tıkladığım zaman lap diye pc kapansın 😉

Ps : i ll w8 u honey 😜
S
Styks OP ⭐ 17y
Anlaşıldı 🤤 dahada istek istiyorum tatil için kuzenimin yanına gelmiştim yarın evime gidiyorum.

Bu Site Çok Yükseklerde Biliyorum.Yapıcağım kendime Özgü Programlarla da Zirveyi Aşmayı Planlıyorum Hepinizi Çok Seviyorum , Genelde 3-5 postla böyle konu açanlara inanılmaz ama beni anladığınız ve Güzel Karşılamanız İçinde Teşekkür Ediyorum...

Sevgiler...
B
Black Rain ⭐ 19y
Anlaşıldı 🤤 dahada istek istiyorum tatil için kuzenimin yanına gelmiştim yarın evime gidiyorum.

Bu Site Çok Yükseklerde Biliyorum.Yapıcağım kendime Özgü Programlarla da Zirveyi Aşmayı Planlıyorum Hepinizi Çok Seviyorum , Genelde 3-5 postla böyle konu açanlara inanılmaz ama beni anladığınız ve Güzel Karşılamanız İçinde Teşekkür Ediyorum...

Sevgiler...

Extraloob.com Cumhuriyetindesin. Burası özgürlükler diyarı. ^^

Umarım birlikteliğimizden sende bizde en iyi şekilde yararlanırız 👍
H
HBK ⭐ 17y
Kendini göstermek amaçlı bir değil birkaç program sunsan daha çok ilgi toplayabilirsin bence. ^^
O
Old School ⭐ 19y

Sevgiler...

Nedemek kendine güvenmen çok güzel bişeyi merak ettim bu işin eğitimini aldınmı yoksa hobi olarak kendini yükseltmekmi istiyorsun
S
Styks OP ⭐ 17y
illa eğitimini almak gerekmez ben kendi kendimi geliştirdim.burda ki hedefim hem exl için hemde artık liseye gidicem ihtiyaçlarım artıcak.her zaman baba parası yemek istemiyorum.benden büyükler lisede bunun bölümüne gidiyorlar.ama ben 2 senelik bir süreçte kendimi çok geliştirdim.kısacası artık bişeyin ucundan tutup , kendi ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum... 🎭 😘 🤤 🤔
O
Old School ⭐ 19y
illa eğitimini almak gerekmez ben kendi kendimi geliştirdim.burda ki hedefim hem exl için hemde artık liseye gidicem ihtiyaçlarım artıcak.her zaman baba parası yemek istemiyorum.benden büyükler lisede bunun bölümüne gidiyorlar.ama ben 2 senelik bir süreçte kendimi çok geliştirdim.kısacası artık bişeyin ucundan tutup , kendi ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum... 🎭 😘 🤤 🤔

Tamamdır ben cevabı aldım 😴 Başarılar 😘
S
Styks OP ⭐ 17y

Tamamdır ben cevabı aldım 😴 Başarılar 😘

teşekkürler ... 🍺
E
enescheby ⭐ 17y

Ne Tür Oyunlar ?

Ne Tür Programlar ?

Sevgiler...

öncelikle başarılar dilerim minik bir program istiyorum seni test amaçlı masaüstünde bir dosya olsun ona çift tıkladığım zaman lap diye pc kapansın 😉

Ps : i ll w8 u honey :P

senin dedigini yapmak basit ama 60 saniye geriye sayarak kapatır iptal edilemez saniye sayması her türlü kapanır yani

not defteri açın içine shutdown -s yazın
farklı kaydet de.
xxx.bat yap adını
tıkla 2 kere 60 saniye geri sayar ve pc kapanır saymayı iptal edemezsin 😄
Jink
Jink ⭐ 19y
3 Yıllık Konuyu hortlattın. Ne gereği vardıki
bluesman
bluesman ⭐ 17y
başlık diriltmek bizim işimiz. 😄
T
TanerUNER ⭐ 19y
Zombie summer5:
Jink
Jink ⭐ 19y
Zombie summer5:

makara:
P
Phantoso ⭐ 18y

Ne Tür Oyunlar ?

Ne Tür Programlar ?

Sevgiler...

Ps : i ll w8 u honey :P

Bunu bende yaparım. mesela o programa tıkladığında tüm mahallenin elektriğini kesebiliyormusun?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: