Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #1 Mario falan sevmezdim ben , bütün gün oturur bunu oynardım bir tane daha elektrikli mısır gevreklerinden çıkan oyun vardı ama adını unuttum 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A arveleson ⭐ 17y 13 yil once #2 bu oyun unutulur mu ? 🤘 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 13 yil once #3 Tipleri bir yerden hatırlıyo gibiyim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #4 Tipleri bir yerden hatırlıyo gibiyim :Dayni etki bende de oldu ama oyunu çıkaramadim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 13 yil once #5 ufakken okulda oynadığımız oyun hatta oyuna girer ikili seçtiğimizde tipini beğendiklerimi seçmeye çalışırdım (yaşları büyüyordu sanırım) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 13 yil once #6 +1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _UmuT_ ⭐ 18y 13 yil once #7 Oynamıştım. 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 13 yil once #8 okulun adi bilgisayarlarında olan oyun değil mi bu ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil