H hacker@warrior OP ⭐ 18y 14 yil once #1 Evet arkadaşlar ben bozduruyorum az buz birikti biraz bakalım sizlerde ne kadar var 😊Lütfen SS atmayan arkadaşlar atıp tutmasın o kadar var bu kadar var diye...Benim AliBabaSeallerim ;Buda real charımdan bir görüntü ; TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C cLonny ⭐ 18y 14 yil once #2 ben 1 gün geç başlamama rağmen şimdilik bu kadar biriktirebildim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS ⭐ 16y 14 yil once #3 Pek kafa yormuyorum 😊 bizim swde 280 gormustum de sımdı kac bılemem 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hacker@warrior OP ⭐ 18y 14 yil once #4 132 benim şuan 7/24 işte inş. ilk 5 'e girerim ya... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS ⭐ 16y 14 yil once #5 ilk 10'a girsen staff alırsın nova 1b en kotu .D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Olmezsoy ⭐ 15y 14 yil once (düzenlendi) #6 <noscript>- Resim Silinmiş.Bende de bu kadar olmuş summer4: 214 🕵️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil