Icerige atla
Extraloob

Kime Şerefsiz Denir?

· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme
16 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Soyle videolar koymayın cok kötü oluyorum..
Bu varlıklara bir sıfat yakıstıramıyorum bile. Ama bir sekilde elbet bulurlar bu yaptıklarını.
[F New]Solo Gitarist
T
tenpanter ⭐ 17y
sizin ben taaaa izleyemedim bile
lemonade
lemonade ⭐ 17y
videonun başını görünce yakaraqk öldüren çocuklar geldi aklıma direk kapattım
C
CosmicGate ⭐ 16y
Video yu izlemek istemiyorum sonra aklımdan hiç çıkmıyo ne oluyo video da?
R
Rochas ⭐ 16y
Allah belanızı versin.
D
djfko ⭐ 18y
sevimli bir kopegi kalasla dovuyolar oldurene kadar +18 izlemeyin
B
BthnCvk ⭐ 16y
Allahım nolur şunları benim karşıma çıkar nolur allahım.Bunları vura vura öldürürüm lan.Oros.... Çocukları.Allahım duy sesimi.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
X
Xantus ⭐ 17y
Ya paylaşmayın şöyle şeyler psikolojim bozuldu!!
B
Belarj ⭐ 17y
Bu *r*spu ç*cuklarını benzin dök yak sevaba gir zerre vicdan yok bunlarda cinlerim tepeme çıkıyor görünce. Bağla ellerini ayaklarını at köpeklerin önüne param parça etsinler santim santim yeseler inan kılımı kıpırdatmam geçerim karşısına sigara yakarım.
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
H
İzleyince çok kötü oldum :S gelde bunları o elindeki odunlarla dövme! yanına kar kalmayacak bu yaptıkları Allah bırakmaz yanlarına bunu.
I
ironEyE ⭐ 18y
Ya bundan 3 yıl önce buraya kediyi suda boğuyolar diye bişey koymuştunuz hala geceleri rüyama giriyo koymayayın şöyle şeyler ya.
X
Xperyon ⭐ 15y
Açıkcası kafamı kim bozuyorsa ona şerefsiz derim ama bu videoyu izlemeye tenezzül etmedim bunlara şerefsiz demek az kaçar.

Başımdan geçen bir olayı anlatim.
Birgün arkadaşlarla gidiyoruz köpek kovalamaya başladı arkamı döndüm baktım doberman ve kaçmamın imkanı yok köşe gibi biryere girdim can havliyle köpeğe bir tekme attım neresine geldiyse hayvanın inilti sesleri çıkardı gittim yanına yardım ettim arkadaşlarla veterinere götürdük ve bana saldıran o köpek inanırmısız sahibiymişim gibi yanımdan ayrılmadı ve evcil hayvan yuvasına bıraktık.Şimdi bu video'daki kimse elime geçse o sopayı alırım müsayit biryerine monte ederim ömür boyu o monte edilmiş sopayı taşır.

Rica ediyorum bu tür videoları buraya koymayın moralim aşırı bozuluyor.
B
BthnCvk ⭐ 16y
Bu tür videoları herkes izleyip ibret almalı bence.Böle or*spu çocuklarından çok var.Bunları durdukmak lazım.Günahsız hayvanların ne suçu var.Allahıma dua ediyorum bunun gibiler karşıma çıksa diye.

[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
M
MicroEx ⭐ 19y
Şerefsiz basit kalır bunun gibi varlıklara
Tanrı neler ve neler yaratıyor işte ...
A
Avasin ⭐ 17y
İnsanların haşr olunacağı gün konuşamayan varlıklar dile gelip insanların elinden neler çektiğini anlatacak ve onlar hakkında şikayetçi olacaktır. Bu tarafta cezasız kalmazsa bile diğer tarafta elbet başına dert olacaktır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: