Netload.in ;
- Resim Silinmiş.
Rapidshare.com (Premium Account)
- Resim Silinmiş.
Resimde görüldüğü üzere 2 tane download daha bulunuyor .İkide bir sayfayı yenileyen upload bulunuyor. Netload.in'den çekiyorum ve premium bile yok 😆
Kim demiş ttnet yavaş diye :P*Yeni
· 25 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
Vay anasını sayın seyirciler 😱
valla arada aşka geliyo bende 😄 olabilür 😄
J
Journalist
⭐ 19y
bende şuanda rezil durumda bir sayfanın açılması için en az 5sn. bekliyor 😜
Olmadı şöle hızlı bi netimiz
valla arada aşka geliyo bende 😄 olabilür :D
Gel bide benim pc'de birlikte indirelim 😄 1aya fln iner artık pc başında kamp kurarız 😁
şaka gibi nasıl böyle çekiyorsunuz ama şu var bende tek günde 4gb çekebiliyorum bu da bence çok güzel aya vursak 120gb yapar ^^
Bu aralar bende sorun yok. 😄
:D:D:DD:D:
Durumu açıklayım;
Netload.in adlı site, free kullanıcılara 3000kb/sn lik indirme limiti sunuyor. Ondan böyle ^^
Netload.in adlı site, free kullanıcılara 3000kb/sn lik indirme limiti sunuyor. Ondan böyle ^^
Durumu açıklayım;
O bir kısıtlamadır yani 3000'in üzerine çıkamazsınız diye 😆
Durumu açıklayım;
Tamam, doğrudur. Çıkamazsınız diyor ancak 3mb/sn de azımsanacak bir rakam değil. değil mi ? 😄 Rapid'in halini görüyoruz. Saat 5 i geçince donarak indirmeye başlıyor ve 40kb civarı. Netload en iyi upload sitelerinden biridir. Kullanacaksanız netload kullanın. Her zaman en hızlı servisi sağlıyor.
Durumu açıklayım;
Tamam, doğrudur. Çıkamazsınız diyor ancak 3mb/sn de azımsanacak bir rakam değil. değil mi ? 😄 Rapid'in halini görüyoruz. Saat 5 i geçince donarak indirmeye başlıyor ve 40kb civarı. Netload en iyi upload sitelerinden biridir. Kullanacaksanız netload kullanın. Her zaman en hızlı servisi sağlıyor.
3mb dediğine bakma bazen 20kbla indirdiğimi biliyorum 😆 Genelde 400-500 arası çekiyorum 3mb desede arada indiriyorlar bu sınırı 🙄
İşte o ttnetten kaynaklanıyor 😄 20 Kb olması tamamen bu datacenter sorunu. Yoksa site pek kaybetmiyor hızından. Zaten oyunlar-filmler rapidshare ve netload a uplanır çoğunlukla 😄 Rapid herkesin bildiği için netload ise hızlı olduğu için 😄
İşte o ttnetten kaynaklanıyor 😄 20 Kb olması tamamen bu datacenter sorunu. Yoksa site pek kaybetmiyor hızından. Zaten oyunlar-filmler rapidshare ve netload a uplanır çoğunlukla 😄 Rapid herkesin bildiği için netload ise hızlı olduğu için :D
Netload'tan 20 kb ile çekerken Rapid Premiumla 450'yle çekebiliyorum 🍿
Şu ana kadar hiç rastlamadım böyle bir olaya. Çünkü netload'dan çok fazla dosya indiriyorum. Hiç yavaşlama gibi birşey başıma gelmedi. 😊
Rapid Rekor Eklendi ^^
S4 League oyununu 4 mbps net ile sadece 10-11 saniyeliğine 7.5mb ile download çektim 3 dakikada oyun indi 250mb idi. Bu sadece raslantıydı galiba benimki ama çekti. 4 ay kullandım 4 mbps yi 460-470 kb dan yukarı cıkamadım. 800 küsür kb da benimki gibi bi muhabbettir.
S4 League oyununu 4 mbps net ile sadece 10-11 saniyeliğine 7.5mb ile download çektim 3 dakikada oyun indi 250mb idi. Bu sadece raslantıydı galiba benimki ama çekti. 4 ay kullandım 4 mbps yi 460-470 kb dan yukarı cıkamadım. 800 küsür kb da benimki gibi bi muhabbettir.
4mbps ? 12mbps benimki 😆
Ayrıca bir kerelik bir şey olsa rapid'tede ceryan etmezdi heralde 😆 1200mb'ı 15 dakikada indirdim 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap