Arkadaşlar oyunu oynayanlardan yorumları alalım,oynamak istemeyenler de bir daha düşünsün 😜
Ben oyunu oynadım ve bitirdim şu kadarını söyliyim Crysis 2 ile yarışır oyun +18 ve +18 olmasının nedeni acayip küfür var oyunda makara: ve oyun Türkçe.Hikayesi çok güzel ve sürükleyici komutan'ı bir sahnede öldü zannediyorsun ve ben o sahnede hakkatten çok üzülmüştüm çok kapıldım oyuna 😁 Şiddetle oynamanızı tavsiye ediyorum ❤️
Killzone 3
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Arkadaşlar oyunu oynayanlardan yorumları alalım,oynamak istemeyenler de bir daha düşünsün 😜
Ben oyunu oynadım ve bitirdim şu kadarını söyliyim Crysis 2 ile yarışır oyun +18 ve +18 olmasının nedeni acayip küfür var oyunda makara: ve oyun Türkçe.Hikayesi çok güzel ve sürükleyici komutan'ı bir sahnede öldü zannediyorsun ve ben o sahnede hakkatten çok üzülmüştüm çok kapıldım oyuna 😁 Şiddetle oynamanızı tavsiye ediyorum ❤️
Şu son cümleyi kurmasan daha iyi olurmuş.Söylemişsin direk en heyecanlı yerini. 😜
Şu son cümleyi kurmasan daha iyi olurmuş.Söylemişsin direk en heyecanlı yerini. :P
ahahaha makara:
Bad Company 2 FTW, başka FPS'ye ihtiyacım yok benim 😜
Bad Company 2 FTW, başka FPS'ye ihtiyacım yok benim :P
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi 🍿
varmı oyun içi ekran görüntüsü bir bakalım merak ettim bende makara:
Bunları bulabildim 😁

Spoiler

Yapıcam tanıtımını birazdan araştırıyorum. ☕
Black Ops'a çok benziyor..
Oyun bu.Burada ingilicez ama Türkçesini düşünün birde 👍
off kill zone denemem lazım acil teşekkürler kuzum ❤️
Grafikleri fenaymış deniycem bende.