konu editlerken anket bozuldu burdan devam d4 ve ½½ silinip 4224 eklenmiştir
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=273&t=74139
kilitlermisiniz lütfen
· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
½½ neden konuma burnunu sokuyorsun anlamıyorum ve konuna ayriyetten kural dışında isim eklemişsin.. 88-90 diyorum. 85 lvl kendini ekliyorsun.çok objektifsin tşk
T
TitusPullo
⭐ 19y
nedir bu xxx hayranlığı 😜
½½ neden konuma burnunu sokuyorsun anlamıyorum ve konuna ayriyetten kural dışında isim eklemişsin.. 88-90 diyorum. 85 lvl kendini ekliyorsun.çok objektifsin tşk
senin konun anket diğildi düzelttim sadece
88-90 diyorsun K0L3R4 yı ekliyorsun ben öyle bişey eklemedim vede objektifim kendime oy vermedim zaten 😎
88-90 diyorsun K0L3R4 yı ekliyorsun ben öyle bişey eklemedim vede objektifim kendime oy vermedim zaten 8)
afedersin de K0L3R4 90 değilmiydi 😁 Silebilirsin o zaman. 88- altıysa
88-90 diyorsun K0L3R4 yı ekliyorsun ben öyle bişey eklemedim vede objektifim kendime oy vermedim zaten 8)
afedersin de K0L3R4 90 değilmiydi 😁 Silebilirsin o zaman. 88- altıysa
ve d4 de 87lvl ama onun için lvl sınırı koymadım istiyorsun diye ½½ ve d4ü siliyorum
silemiyorum 😄 değişmiyo anket
açtığım ilk anketti pek bilmiyorum kullanmayı ama öğrendim anket bozuldu konuyu kilitlermisiniz ben baştan açıcam
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
done 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap