Icerige atla
Extraloob

kilitlermisiniz lütfen

· 8 Yanıt · 1.0K görüntüleme
8 Yanıt
C
CanBeAll ⭐ 18y
½½ neden konuma burnunu sokuyorsun anlamıyorum ve konuna ayriyetten kural dışında isim eklemişsin.. 88-90 diyorum. 85 lvl kendini ekliyorsun.çok objektifsin tşk
T
TitusPullo ⭐ 19y
nedir bu xxx hayranlığı 😜
M
mertcangs OP ⭐ 18y
½½ neden konuma burnunu sokuyorsun anlamıyorum ve konuna ayriyetten kural dışında isim eklemişsin.. 88-90 diyorum. 85 lvl kendini ekliyorsun.çok objektifsin tşk

senin konun anket diğildi düzelttim sadece
88-90 diyorsun K0L3R4 yı ekliyorsun ben öyle bişey eklemedim vede objektifim kendime oy vermedim zaten 😎
C
CanBeAll ⭐ 18y

88-90 diyorsun K0L3R4 yı ekliyorsun ben öyle bişey eklemedim vede objektifim kendime oy vermedim zaten 8)

afedersin de K0L3R4 90 değilmiydi 😁 Silebilirsin o zaman. 88- altıysa
M
mertcangs OP ⭐ 18y

88-90 diyorsun K0L3R4 yı ekliyorsun ben öyle bişey eklemedim vede objektifim kendime oy vermedim zaten 8)

afedersin de K0L3R4 90 değilmiydi 😁 Silebilirsin o zaman. 88- altıysa

ve d4 de 87lvl ama onun için lvl sınırı koymadım istiyorsun diye ½½ ve d4ü siliyorum

silemiyorum 😄 değişmiyo anket
M
mertcangs OP ⭐ 18y
açtığım ilk anketti pek bilmiyorum kullanmayı ama öğrendim anket bozuldu konuyu kilitlermisiniz ben baştan açıcam
B
done 🎅

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: