arkadaşlarımın yaptığı bir hata yüzünden kilitlenmesini istiyorum teşekkür ederim ben böyle dengesiz konular açmam herkezden özür diliyorum
kilit lütfen
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
İlginç.Kaç yaşındasın 13 mü yada 14 ?
Ps:Gelişmeye başlamışsın,garı kız resimleri,OKAN ABİ BANA KARI AL saçma,Okan abin ... mikmi sana karı alsın.Okan abi görürse kötü olur gibi zanımca
Ps:Gelişmeye başlamışsın,garı kız resimleri,OKAN ABİ BANA KARI AL saçma,Okan abin ... mikmi sana karı alsın.Okan abi görürse kötü olur gibi zanımca
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum benim arkadaşlar yapmışlar koymuşlar çok özür dilerim ya 😞 ben böyle bişey yaparmıyım bu kadar dengesiz olur muyum ya
İlginç.Kaç yaşındasın 13 mü yada 14 ?
😆 ^^
S
Streetwise
⭐ 19y
Kendi Üyelik ismini ve şifreni arkadaşlarınla paylaştığın için,siteden uzaklaştırılabilirsin.Örnek vermek istemiyorum var böyle bir kaç arkadaşımız 😉
ya cafedeydim bi yere kadar gittim 1 saat kadar arkadaşlar mafetmiş yaw çok özür valla bidaha olmaz konu silinsin lütfen 😞 😞
S
Streetwise
⭐ 19y
Arkadaşlarının bu sitede üyeliği varmı?
ya cafedeydim bi yere kadar gittim 1 saat kadar arkadaşlar mafetmiş yaw çok özür valla bidaha olmaz konu silinsin lütfen 😞 :(
garipsin ☕
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Peki kilit.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap