Icerige atla
Extraloob

kilit

· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
bunu kullanınca netim yavaşladı bunu yeni keşif ettim kullanayın lütfen kilit
12 Yanıt
N
Nervous ⭐ 16y
Vista'da Nasıl Olacak ?
B
Buura ⭐ 19y
Navige hakkında birşey okumuştum ve gerçekten canımı sıktı ayrıca internette dolaşırken 3-4 saniyelik tarayıcı donmasınada neden olabiliyor.Önermiyorum.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Vista'da Nasıl Olacak ?

İnterlet explorer - Araçlar -internet seçenekleri - bağlantılar - yerel ağ ayarları .

Ps: Daha önce verilmişti bu konu. 😉
A
yok hacım bu çalışmıyor youtubeye sorunsuz girmek istiyorsanız yeni mesajlar sekmesindeki konuma göz atmanızı tavsiye ederim
E
EliteTurk ⭐ 18y
yok hacım bu çalışmıyor youtubeye sorunsuz girmek istiyorsanız yeni mesajlar sekmesindeki konuma göz atmanızı tavsiye ederim

go.navige.com asılı budur başlıkdakinide değiştirdim. 😉

Ps: Daha öncedende kullanıyordum şuanda kullanıyorum çalışıyor. 😉
A

go.navige.com asılı budur başlıkdakinide değiştirdim. 😉

Ps: Daha öncedende kullanıyordum şuanda kullanıyorum çalışıyor. 😉

hacım ben denemiştim navigeyi çalışmıyordu sitelere girmez oluyordu bi de bu navige güvenilir değil diye duydum o yüzden es geçiyorum
E
EliteTurk ⭐ 18y
Sen es geç ben 9 aydır kullanıyorum bi zararını görmedim. 😁
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
bu verdiğim giriş sadece mozilla firefoz da çalışıyor diğerlerinde çalışmaz çalışmaz konuda da belirtim
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
ha bide sadece you tube için geçerli değil bütün yasak sitelere giriş için kullanıla bilir
E
EliteTurk ⭐ 18y
Konuya el koyuyorum çünki ben kullanıyorum Youtube yede giriyorum mozillasızda çalıştırıyorum..

Win 7 de yukarıdaki yolu kullanarak ayarları değiştirin ve keyfini sürün. 😎
S
Sacrifices OP ⭐ 16y
ben sitesinde mozilla olarak görmüştüm o yüzden chrome de veya explorer de denemedim çalışa bilir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: