bunu kullanınca netim yavaşladı bunu yeni keşif ettim kullanayın lütfen kilit
kilit
· 12 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Vista'da Nasıl Olacak ?
Navige hakkında birşey okumuştum ve gerçekten canımı sıktı ayrıca internette dolaşırken 3-4 saniyelik tarayıcı donmasınada neden olabiliyor.Önermiyorum.
Vista'da Nasıl Olacak ?
İnterlet explorer - Araçlar -internet seçenekleri - bağlantılar - yerel ağ ayarları .
Ps: Daha önce verilmişti bu konu. 😉
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
yok hacım bu çalışmıyor youtubeye sorunsuz girmek istiyorsanız yeni mesajlar sekmesindeki konuma göz atmanızı tavsiye ederim
yok hacım bu çalışmıyor youtubeye sorunsuz girmek istiyorsanız yeni mesajlar sekmesindeki konuma göz atmanızı tavsiye ederim
go.navige.com asılı budur başlıkdakinide değiştirdim. 😉
Ps: Daha öncedende kullanıyordum şuanda kullanıyorum çalışıyor. 😉
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
go.navige.com asılı budur başlıkdakinide değiştirdim. 😉
Ps: Daha öncedende kullanıyordum şuanda kullanıyorum çalışıyor. 😉
hacım ben denemiştim navigeyi çalışmıyordu sitelere girmez oluyordu bi de bu navige güvenilir değil diye duydum o yüzden es geçiyorum
Sen es geç ben 9 aydır kullanıyorum bi zararını görmedim. 😁
bu verdiğim giriş sadece mozilla firefoz da çalışıyor diğerlerinde çalışmaz çalışmaz konuda da belirtim
ha bide sadece you tube için geçerli değil bütün yasak sitelere giriş için kullanıla bilir
Konuya el koyuyorum çünki ben kullanıyorum Youtube yede giriyorum mozillasızda çalıştırıyorum..
Win 7 de yukarıdaki yolu kullanarak ayarları değiştirin ve keyfini sürün. 😎
Win 7 de yukarıdaki yolu kullanarak ayarları değiştirin ve keyfini sürün. 😎
ben sitesinde mozilla olarak görmüştüm o yüzden chrome de veya explorer de denemedim çalışa bilir
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap