arkadaşlar öğretmen bir ödev verdi ve ben çok zor bi durumdayım eğer bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz???
savaşta bilgi mi önemli kılıç mı? benim münazarada kılıcı savunmam lazım lütfen yardım edin!!!
KILIÇ MI BİLGİ Mİ???
· 13 Yanıt · 29K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
gidiyorsan dersane hocalarına danıs derim
saol denicem ama bütün gün hocalarla konuştum hepsi bilgi diyo kılıca gelince kimse birşey bulamıyor
en zoru sana gelmiş bnce 😉
başlığını küçültürmüsün ❗ ❗ ❗
normali bilgidir ama sen öyle bir yazı yaz ki kılıcı öv hoca bile şaşırsın, kılıcı destekleyecek 300 spartalı filmini göster mızrak ve kalkanları ile birazda zekalarını kullanıp neleri yerle bir ettiler onu anlat hatta filmi sitemizden izle anla detaylarını.
bu arada aramıza hoş geldin ?!!!!!!
bu arada aramıza hoş geldin ?!!!!!!
Bilgiyle iş bitmiyo icraat lazım kılıcı keskin olan kazanır. 😈
Kaybetmişsiniz direk. Savaşlar savaş taktikleri ile kazanılır ki bunlar bilgi demektir. 300 Spartalı sayı üstünlüğünü yok etmek için dar geçitlerde savaşmıştır tarihte düşmanlarıyla. Bu şekilde 1 milyon kişilik Pers ordusunu indirmiştir aşağı. 😄
Kaybetmişsiniz direk. Savaşlar savaş taktikleri ile kazanılır ki bunlar bilgi demektir. 300 Spartalı sayı üstünlüğünü yok etmek için dar geçitlerde savaşmıştır tarihte düşmanlarıyla. Bu şekilde 1 milyon kişilik Pers ordusunu indirmiştir aşağı. :D
puahahhaa şaşırttın beni jiggy, heyecanla topice girdim evet smn adresim bu tek gecelik ilişki arıyorum pm de atabilirsin bekarım takarım yazmanı bekliyordum ahahahaaa 😈 😁 😄
Kaybetmişsiniz direk. Savaşlar savaş taktikleri ile kazanılır ki bunlar bilgi demektir. 300 Spartalı sayı üstünlüğünü yok etmek için dar geçitlerde savaşmıştır tarihte düşmanlarıyla. Bu şekilde 1 milyon kişilik Pers ordusunu indirmiştir aşağı. :D
puahahhaa şaşırttın beni jiggy, heyecanla topice girdim evet smn adresim bu tek gecelik ilişki arıyorum pm de atabilirsin bekarım takarım yazmanı bekliyordum ahahahaaa 😈 😁 :D
Genç hacım münazara falan fazla küçük benim için. 😜
savaşları düşünen komtanlar değil savaşan askerler kazanır.
şimdi bişi dicem komedi olacak
mesela savasta karnımmız acıktı domatez kesecez
bilgi domatezi kesmez ama kılıç keser askerler doyar ve savasırlar
hihihihihhi :?!!! :?!!! :?!!! :?!!!
savaşları düşünen komtanlar değil savaşan askerler kazanır.
savaş sırasında domatesi neden kesesin atarsın ağzına şapur şupur ısırık alırsın ekmeğinden devam edersin savaşına 😁
perslileri yenmek mümkünmü ya o armerican aldatmacası 😁
adamların hepsi fitneesdan cıkmıs yazık bizim persliler şeytan gibi yarım pele insan dışı varlık gibi : 😁
adamların hepsi fitneesdan cıkmıs yazık bizim persliler şeytan gibi yarım pele insan dışı varlık gibi : 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap