Merhaba,
Keyhelper indirdim açıyorum gerekli ayarlamaları yapıyorum başlat a tıklıyorum.Sürekli basıyor ancak sro_client e geçitğim zaman baasmıyor.Masaüstünde falan işe yaramasına rağmen sro_clientte olmuyor yapabileceğim bişi varmı?
Teşekkürler.
KeyHelper Sorunu
· 14 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
M
meLankoLiq
⭐ 18y
Vista kullanıyorsun sanırım. Yönetici olarak çalıştır dersen düzelir. ❤️
Vista kullanıyorsun sanırım. Yönetici olarak çalıştır dersen düzelir. ❤️
Maalesef denedim oda olmuyor.
M
meLankoLiq
⭐ 18y
Hmm.. :/ Sağ tık / Özellikler / Uyumluluk / Uyumluluk Modu : Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu'nu işaretle. Onu Win XP Service Pack 2 yap. Birde bunu dene. Umarım düzelir. Aynı sorun bendede vardı. Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi :/
Onların hepsini denedim ben :)) Olmadığı için buraya yazdım genede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim 🍺
bi yardım ya aynı sorun bende de var:S
usta sen buldun mu çözüm cok acil yardım lazım :S
yok mu bi cozum
Onların hepsini denedim ben :)) Olmadığı için buraya yazdım genede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim 🍺
Loaderle gırmıyorsun sanırsam?
Rumata kullan
tahminimce hackshield engelliyor olsa gerek
hack shield keyhelperleri engellemiş durumda...
Silkroadın getırdıgı yenılık HackShield keyhelper o yuzden calısmıyor bazı arkadaslar arka planda calısanı yapmıs ıncelersenız o daha ıyı eskısınden tavsıye ederım.
Arkadaslar sizden rica suan kullanımda olan auto ress programı yada calısan keyhelper benzeri program varsa foruma koyarmısınız simdiden cok teşekkürler...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap