Merhaba,
Keyhelper indirdim açıyorum gerekli ayarlamaları yapıyorum başlat a tıklıyorum.Sürekli basıyor ancak sro_client e geçitğim zaman baasmıyor.Masaüstünde falan işe yaramasına rağmen sro_clientte olmuyor yapabileceğim bişi varmı?
Teşekkürler.
KeyHelper Sorunu
· 14 Replies · 2.2K views 0 reading
14 Replies
M
meLankoLiq
⭐ 18y
Vista kullanıyorsun sanırım. Yönetici olarak çalıştır dersen düzelir. ❤️
Vista kullanıyorsun sanırım. Yönetici olarak çalıştır dersen düzelir. ❤️
Maalesef denedim oda olmuyor.
M
meLankoLiq
⭐ 18y
Hmm.. :/ Sağ tık / Özellikler / Uyumluluk / Uyumluluk Modu : Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu'nu işaretle. Onu Win XP Service Pack 2 yap. Birde bunu dene. Umarım düzelir. Aynı sorun bendede vardı. Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi :/
Onların hepsini denedim ben :)) Olmadığı için buraya yazdım genede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim 🍺
bi yardım ya aynı sorun bende de var:S
usta sen buldun mu çözüm cok acil yardım lazım :S
yok mu bi cozum
Onların hepsini denedim ben :)) Olmadığı için buraya yazdım genede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim 🍺
Loaderle gırmıyorsun sanırsam?
Rumata kullan
tahminimce hackshield engelliyor olsa gerek
hack shield keyhelperleri engellemiş durumda...
Silkroadın getırdıgı yenılık HackShield keyhelper o yuzden calısmıyor bazı arkadaslar arka planda calısanı yapmıs ıncelersenız o daha ıyı eskısınden tavsıye ederım.
Arkadaslar sizden rica suan kullanımda olan auto ress programı yada calısan keyhelper benzeri program varsa foruma koyarmısınız simdiden cok teşekkürler...
Log in to write a reply.
Log In