Icerige atla
Extraloob

KeyHelper Sorunu

· 14 Yanıt · 2.2K görüntüleme
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Merhaba,

Keyhelper indirdim açıyorum gerekli ayarlamaları yapıyorum başlat a tıklıyorum.Sürekli basıyor ancak sro_client e geçitğim zaman baasmıyor.Masaüstünde falan işe yaramasına rağmen sro_clientte olmuyor yapabileceğim bişi varmı?

Teşekkürler.
14 Yanıt
M
meLankoLiq ⭐ 18y
Vista kullanıyorsun sanırım. Yönetici olarak çalıştır dersen düzelir. ❤️
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Vista kullanıyorsun sanırım. Yönetici olarak çalıştır dersen düzelir. ❤️

Maalesef denedim oda olmuyor.
M
meLankoLiq ⭐ 18y
Hmm.. :/ Sağ tık / Özellikler / Uyumluluk / Uyumluluk Modu : Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu'nu işaretle. Onu Win XP Service Pack 2 yap. Birde bunu dene. Umarım düzelir. Aynı sorun bendede vardı. Yönetici olarak çalıştırdım düzeldi :/
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Onların hepsini denedim ben :)) Olmadığı için buraya yazdım genede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim 🍺
W
windstorm ⭐ 17y
bi yardım ya aynı sorun bende de var:S
W
windstorm ⭐ 17y
usta sen buldun mu çözüm cok acil yardım lazım :S
W
windstorm ⭐ 17y
yok mu bi cozum
B
Brown ⭐ 18y
Onların hepsini denedim ben :)) Olmadığı için buraya yazdım genede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim 🍺

Loaderle gırmıyorsun sanırsam?
B
Brown ⭐ 18y
Rumata kullan
E
edibüdü ⭐ 19y
tahminimce hackshield engelliyor olsa gerek
Y
Yukie ⭐ 19y
hack shield keyhelperleri engellemiş durumda...
_
_TurkuaZ ⭐ 17y
Silkroadın getırdıgı yenılık HackShield keyhelper o yuzden calısmıyor bazı arkadaslar arka planda calısanı yapmıs ıncelersenız o daha ıyı eskısınden tavsıye ederım.
I
illegal34 ⭐ 19y
Arkadaslar sizden rica suan kullanımda olan auto ress programı yada calısan keyhelper benzeri program varsa foruma koyarmısınız simdiden cok teşekkürler...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: