Arkadaşlar Bir Forumda Gezerken Buldum Ve Moderatörlerin Denemesini İstiyorum Kesinlikle Modlar Onaylamadan İndirip Denemeyin
Standart Yeni BOT Ucretsiz 1.444 Patch Botu Created by Visual Basic %0 Ban
Bu Bot Visual Basic de Yapılmıştır
Program Tamamen deneme amaçlıdır Silkroad Online adlı oyunla Hiçbir Bağlantısı yoktur.
Arkadaslar aslında bu bot programı deil sadece Klavyede ve mausede yaptıklarımızı kaydeden bir program
Anlatım : Keyboard Recordere çift tıklayın
Program açıldıktan sonra kasılacagınız yere gidin
Programın ustune gelin ve Record tusuna basın
Normal kasıyormus gibi bi 5 dk kasın Kimseye pm atmayın cunku program hepsini kayıt altına alacak ve daha sonra aynı islemleri tekrar tekrar yapacaktır. Kasma işlemi bittikten sonra hemen stop tusuna basın.
Programı kapatın Ardından tekrar açın ve kasmak istediğiniz zaman F5 tuşuna sadce bir kez basarak charınız 5 dk lık kendi elinizle kastıgınızı 6 defa tekrarlar ve 30 dk boyunca kasar . bu sureyi arttırmak için Settings ten Playback sayısını değiştirebilirsiniz...
http://www.2shared.com/file/3102772/df5 ... order.html
Modlar Onaylamadan İndirmeyin Lütfen Bi Baksın Moblar
keyboard recorder
· 7 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
B
BlackTheSea
⭐ 19y
@mertbjk1994
yaw kardeşim dalgamı geçiyorsun
biraz acemisin ama kendi ağzınla söylüyon klavie ve maus ile yaptıklarınızı kaydeden prpgram diye %100 virüslü bu program mod arkadaşlar ltfn kilit + ban
Arkadaslar aslında bu bot programı deil sadece Klavyede ve mausede yaptıklarımızı kaydeden bir program
yaw kardeşim dalgamı geçiyorsun
biraz acemisin ama kendi ağzınla söylüyon klavie ve maus ile yaptıklarınızı kaydeden prpgram diye %100 virüslü bu program mod arkadaşlar ltfn kilit + ban
Tamamda arkadasım şimdi mouse ile klavyenin kaydettiği diyosun oda gusel.. Falan problem şu sen canavarı nasıl seciceksin bir dahaki sefere? tamam kendin kastın geri çalıştırdın programı aynı yere canavar yoksa adamın canavrın kestigi yere gider kendi kendine 1234 diye basar yandada target is not selected yazar öle kala kalırsın ?!!!!!!!
Tamamda arkadasım şimdi mouse ile klavyenin kaydettiği diyosun oda gusel.. Falan problem şu sen canavarı nasıl seciceksin bir dahaki sefere? tamam kendin kastın geri çalıştırdın programı aynı yere canavar yoksa adamın canavrın kestigi yere gider kendi kendine 1234 diye basar yandada target is not selected yazar öle kala kalırsın ?!!!!!!!
kardeş çok doğru söylüyorsun ve program virüslü indirmeyin
Ben Zaten Kullanıorum Ve Sizde Kullanın Demedin Tepkileri Sert Vermeyin Başka Yerde Buldum Mod.lar Bir Baksın Die Koydum Hem Orda Kocaman Yazıo Moblar Bakmadna Denemeyin Die
programı denedim sadece yapılan işlemi kayıt ediyor onun dısında internettle bi baglatı yok kayıt edilen macroyu calıstırdıgınızda hata veriyor. gereksiz bi program
Programı kapatın Ardından tekrar açın ve kasmak istediğiniz zaman F5 tuşuna sadce bir kez basarak charınız 5 dk lık kendi elinizle kastıgınızı 6 defa tekrarlar ve 30 dk boyunca kasar . bu sureyi arttırmak için Settings ten Playback sayısını değiştirebilirsiniz...
http://www.2shared.com/file/3102772/df5 ... order.html
Modlar Onaylamadan İndirmeyin Lütfen Bi Baksın Moblar
:?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap