K KINGTurkiye OP ⭐ 19y 17 yil once #1 SERVER:PLUTO NİCK:DeviL_GirL xD ilk shaitan killed Zerksiz kestim ilk fotoda ilk shaitan elimde 72+0 war phy 55 crt 6 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K KINGTurkiye OP ⭐ 19y 17 yil once #2 Bu shaitan yüzünden kaybettigim expi ne siz sorun ne ben sölüyim :(:( çok berbat en az 70 kez yattım xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crumby_ ⭐ 19y 17 yil once #3 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 17 yil once #4 Cerberus kalmış sanırsam tebrikler.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackLighT ⭐ 19y 17 yil once #5 tebrikler 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoyalFlush ⭐ 19y 17 yil once #6 tebriklerde birde başlığını küçültürsen dahada şık olacak 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #7 Tebrikler.Başlıgını Kucultur Müsün ?!!!!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb ⭐ 19y 17 yil once #8 Süpersin Valla 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StarkDrache ⭐ 19y 17 yil once #9 Hangilerini Kesmedinkine 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M minotauros ⭐ 19y 17 yil once #10 tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 17 yil once #11 Ellerine Saglık Süper Olmus Fakat Sen Baslıgını Küçültte Kızmasınlar 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A axisheytan ⭐ 19y 17 yil once #12 tebrikler basarılarının devamı ni dilerim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uykucu ⭐ 19y 17 yil once #13 Güzel Fotolar Ama Bide Başlığı Küçültür Müsün? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaN_KsK ⭐ 19y 17 yil once #14 Güzel Fotolar Ama Bide Başlığı Küçültür Müsün? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #15 ii güzel tebrikerlde serverada biraz unıqe bıraksaydın bea abicim !! ?!!!!!!..... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KINGTurkiye OP ⭐ 19y 17 yil once #16 Cerberusuda kestimde fotoyu kaybettim xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _alpoza_ ⭐ 19y 17 yil once #17 tebrikler ?!!!!!!! server da sana kıl oluolardır 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KINGTurkiye OP ⭐ 19y 17 yil once #18 tebrikler ?!!!!!!! server da sana kıl oluolardır 😁Walla bi lord kesiom başlıolar kfre xD gıcık olan çok pas weren yok xD hemen block koyuyom TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TurkLider ⭐ 18y 17 yil once #19 hLL oLsun wallahi xD Bende 43 lvlda uri kesmiştim 2 yıl önce oasiste TheDocTor zmnnda crazy_ata xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil