Icerige atla
Extraloob

K.Erciyesspor'un Seçmelerine Gitcem İnş Seçilirm

· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Saat 2:30 da seçmeler başlayacak bana prosedür amaçlı geliyo sadece seçmeler yapıldı manasında kimseyi almayacaklar gibi geliyo ufak sahaya 30 kişiyi tıkıp maç yapıyolar hocanın kulağında telefon
Çok korkuyorum Aile baskısı çok summer7:
14 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Hadi şansın bol olsun 🍺 Karpuzatan tesislerinde mi seçmeler ?
[ek #12654]
A
ALpique ⭐ 17y
Şansın bol olsun.
W
washburn ⭐ 17y
Bende geçen hafta beşiktaşa transfer oldum 🍺 çubukludan.
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Hadi şansın bol olsun 🍺 Karpuzatan tesislerinde mi seçmeler ?

Yok Hacım hacı boydak tesislerinde hürriyet tarafındaki 😊
Ps Ya seçilemedim DAha doğrusu kimseyi seçmediler 20 kişi daracık yerde oynadık prosedür amaçlıydı :'(
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
bunlar böyledir.Milli takım seçmelerinde bile böyle yapıyorlar.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Deneyim kazanmışındır yinede sağlık olsun. Bir torpil bulursun hiç bunlara gerek kalmaz 😜
[ek #12654]
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Deneyim kazanmışındır yinede sağlık olsun. Bir torpil bulursun hiç bunlara gerek kalmaz :P

Hacım Torpil hazır zaten Erciyes'in Yönetim Kurulu Başkanı Hacı boydak Annem de Mustafa Boydağın evinde çalışıyo hacı boydağa bi çıtlatsa kırmızı halı ile karşılar erciyes beni ^^ ayağıma hocalar paspas olur sana öyle diyim zten adamın tesisindeler
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Seçmelere fantazi olarak mı gittin o vakit ^^
[ek #12654]
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Seçmelere fantazi olarak mı gittin o vakit ^^

Yok Bakalım torpilsiz seçilecez mi diye Seçilemezsek de Bliyon gerisin
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Öyle bir torpilim olsa hiç terlemeye gerek bile duymazdım ^^
[ek #12654]
S
SnowFlake ⭐ 18y
Deneyim kazanmışındır yinede sağlık olsun. Bir torpil bulursun hiç bunlara gerek kalmaz :P

Hacım Torpil hazır zaten Erciyes'in Yönetim Kurulu Başkanı Hacı boydak Annem de Mustafa Boydağın evinde çalışıyo hacı boydağa bi çıtlatsa kırmızı halı ile karşılar erciyes beni ^^ ayağıma hocalar paspas olur sana öyle diyim zten adamın tesisindeler

çıtlatıversin o zaman annen summer1: kırmızı halıyla karşılanmayı hocaların pas pas olmasını sevmiyo musun xP bu kadar alcak gönüllü olma 😜
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
xD
A
akkoyun ⭐ 16y
kardeş bende gitmiştim 94 seçmelerine 22 haziran salı günü maç yaptırmıştı küçücük alanda haftaya salı gelin demişti o hafta git medim ondan sonrane dedi yadat akıma kimseyi aldımı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: