Icerige atla
Extraloob

kendini resle mek istermisin evt se gell..

· 18 Replies · 2.1K views
T
TheLastHawk OP ⭐ 19y
mrb arkadaşlar bu program sayesinde kendinize res atabileceksiniz ayrıca otomatık yaratık secmeyide aktive edebileceksiniz işte buyrun link
(NOT=ARKLAR DENEMİŞLER ÇALIŞMIŞ AMA BEN DENEMEDİM )

Download : http://www.dosya.cc/Autores.rar.html
Alternatif : http://rapidshare.com/files/105857886/Autores.rar.html
MD5 : 7f608dc75ac0b8b13eeb6f9af2559ef8

Kod:
Şifre : şifre gözükmüyor bnm msnı eklyın söyleyyım mailto:[email protected]
Virus Tarama Sonuclari : http://www.virustotal.com/tr/analisis/8 ... ccce3f954d

Programdan Görüntü :

http://i30.tinypic.com/23t2z9c.jpg

son bir not..sizde bir taratın çünkü alıntıdır..

iki tane virüs programı virüs buldu ancak önmli bişiy olacağını sanmıyorum..
18 Replies
R
Romeo_ ⭐ 19y
Tarama Linki bozuk...
H
Heisenberg ⭐ 19y
Çarın kendisini nasıl resliyo anlamadım :S
T
TheLastHawk OP ⭐ 19y
düzeltiyorum virüs taramayı resler charın kesndisini ancak charda resleme özelliği olmalıdır..
H
Heisenberg ⭐ 19y
Yaw çar ölüyken nasıl res skilini kullanıcak ❓
R
Romeo_ ⭐ 19y
Bu programla kullanıcak ıste
A
Aleral ⭐ 18y

bu porgram bu işe yarıyor zaten 😊
T
TheLastHawk OP ⭐ 19y

bu porgram bu işe yarıyor zaten :)
Bu programla kullanıcak ıste

evt aynn öle bunn sayesınde reslicek EMEĞE SAYGI...

(Thanks utku) YANI BANA... 😄 psrodan öğrendim ?!!!!!!!
G
gncosmnli ⭐ 18y
Bu programı indirmeden önce oyundaydım programın inmesi tamamlandı açmaya çalıştım DC. sonrasında internet bağlantısı kesildi sonra bilgisayarı resetleyim dedim disk okuma hatası veriyor bu programla alakalı bişey olabilirmi bilgisayar hala çalışmıyor.
R
Romeo_ ⭐ 19y
Linkleri düzeltsen 😊
T
TheLastHawk OP ⭐ 19y
Linkleri düzeltsen :)

linkler düzgün arkadaşım sadece rar şifresi yazılmadı çünkü alıntıdır bana pm atın ben de size şifreyi atayım ok..
Bu programı indirmeden önce oyundaydım programın inmesi tamamlandı açmaya çalıştım DC. sonrasında internet bağlantısı kesildi sonra bilgisayarı resetleyim dedim disk okuma hatası veriyor bu programla alakalı bişey olabilirmi bilgisayar hala çalışmıyor.

bak arkadaşım bunnla bnm bazı arklar oyuna girmiş ve bilerek ölmüşler reslmeiş ancak ben denemedim onalrda düzgün çalıştıysa sorun bundan değildir... dimi.. 😉
R
Romeo_ ⭐ 19y
Tarama lınkının duzgun oldugunu sanmıyorum. 😉
K
kapital ⭐ 19y
şunlara bak be birde hava yapıyolar proğram yazıyoruz diye 0x33.org dan calıyor Silkroadmxxxxxxxxxxxx. com sonra editleyip yayınlıyorlar emek hırsızlığı yapıyorlar ayıp be.

aynı proğramı 0x33 yayınladı..
T
TheLastHawk OP ⭐ 19y
çok hakılısın akdaşımda ben orada ALINTIDIR die söyledim başta ayrıca bu konuyu daha önce görmedim burada tmmmı evt alıntıdır ayrıca bu konuyu bulup size sunmakta bir emektir demi haksızlık etmeyelım... sende bul sennde emeğin olsun rica ederim 2 dk da beni harcadınn yanı 2 dk da adımı hırsız yapma çok rica ediyorum..
P
Prada ⭐ 19y
Bi iş yapıosan o zamandoğru düzgün yap.. Yok pm atın şifreyi söyliyim yok msn e ekleyin söyliyim vs vs.. Koy adam gibi rekalm varsada tekrardan upload et sifresiz koy.. Artı kendin önce rardan cıkar tarat doğru duzgun taratma linkini koy.. PAylaşım böyle yapılmaz..
M
mehmet125 ⭐ 19y
Bi iş yapıosan o zamandoğru düzgün yap.. Yok pm atın şifreyi söyliyim yok msn e ekleyin söyliyim vs vs.. Koy adam gibi rekalm varsada tekrardan upload et sifresiz koy.. Artı kendin önce rardan cıkar tarat doğru duzgun taratma linkini koy.. PAylaşım böyle yapılmaz..

up ?!!!!!!!
G
gncosmnli ⭐ 18y

Garip bir paylaşım şekli
E
Erroneous ⭐ 18y
bu program taxilerde kullanılır taxi yaptığın adm yatarsa onu resler ama kendini resleyemez

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: