Yorum yok 😁 😁 😁
PS: Charımın adı DeaTH_KaRa 😗
Kendi charımın, başkası tarafından çekilmiş videosunu bulmak
· 14 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Death kara senın char yanı ^^
bu video'yu nasıl başkası çekmiş anlamadım 😜
Evet, tanışıyomuyuz yoksa? 😁
😜
bu video'yu nasıl başkası çekmiş anlamadım :P
Ha-ha-ha. daral: ☕
Pwp videosu olsa yanında durup ceker dıcem yada anca senin ruhun cekmıstır dıcemde ruhunun masaustune gıdıp fraps acıp videyou sony vegasla editleyecegını sanmıyorum 😄
Beyler bazılarına anlatamadım galiba daral: 😁 Madnuker denen arkadaş, uruchi videosu çekmeye kalkıyo check'ten sonra. buluyo falan kesmeye başlıyo. Videonun tam yarısında, benim char giriyo objektife(DeaTH_KaRa), adamın elinden alıyorum uruchi'yi. Adam 'uruchi kill' yapcağı video ismini, ben adamın elinden alınca 'uruchi kill fail' yapıyo. Bende bu videoyu rastgele buluyorum youtube'da. Olay bu. Ne kadar kastınız yau 😁
heeeeeee pardon ya dıkkatlı ızlememısım .D k.bakma&tebrıkler:D
Biraz düşünüp, anlayabildikten sonra yorum atarsanız daha çok sevinicem. Iyi forumlar 😁
pardon dedik :P:D
Beyler bazılarına anlatamadım galiba daral: 😁 Madnuker denen arkadaş, uruchi videosu çekmeye kalkıyo check'ten sonra. buluyo falan kesmeye başlıyo. Videonun tam yarısında, benim char giriyo objektife(DeaTH_KaRa), adamın elinden alıyorum uruchi'yi. Adam 'uruchi kill' yapcağı video ismini, ben adamın elinden alınca 'uruchi kill fail' yapıyo. Bende bu videoyu rastgele buluyorum youtube'da. Olay bu. Ne kadar kastınız yau 😁
bunu anlayamamanız da üzücü 🕵️
Böle bişe beklemedıgımızden olabilir (:
ayyy tamam şimdi anladım bu combo atan nuker atan senin char değil tamam tamam 😜
Gzz 😆 daral:
Gzz 😆 daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap