tbrkler cok gusel de yanması kotu olmus ya Rolling Eyes
kendi bastıım +7 ;)
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yandıgını kim söledi
sadece durability düşmüş yanmamıs
tebrıkler
tebrıkler
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
Silahın kendi durabilitysi zaten düşükmüş bi de reduce yemiş kötü olmuş Confused
Durabilitysi 65 Confused
Reduce olayları upgrade işleminde çok fazla fail olunması durumunda gerçekleşir , sen de sanırım baya elixir yaktın Very Happy Yine de iyi 8 Degree +7 Cool
Durabilitysi 65 Confused
Reduce olayları upgrade işleminde çok fazla fail olunması durumunda gerçekleşir , sen de sanırım baya elixir yaktın Very Happy Yine de iyi 8 Degree +7 Cool
nickin ne
işte manyak bir silah benim nazarımda +7 ötesi yalan bence Razz
reduce olsun hiç problem değil çatır çatır kullanırsın charıda muhteşem paraya satarsın tebrikler extrabeer
reduce olsun hiç problem değil çatır çatır kullanırsın charıda muhteşem paraya satarsın tebrikler extrabeer
Magic Stone of Master al bir sürü o Reduce'u aşarsın hocam. Güzel olmuş ben +6 bastım astral immortal valla kasamam çünkü 8dg. alamıyorum lvl düşük diyor 80 olunca ben de basarım.
Tebrikelr güzel olmus Mr. Green Mr. Green
kırmızı yazıda ne oluyor bilen var heralde bu topicte bana bi analatabilrimisiniz Shocked
kırmızı yazıda ne oluyor bilen var heralde bu topicte bana bi analatabilrimisiniz Shocked
Reduce yazarsa durability düşüyor daha çok tamir ettirmen gerekiyor. Invalid derse durability 0'lanana kadar kasabilirsin o silahla. Sonra işi biter. Satarsın NPC'ye.
güzel günlerde kullanırsın inş
14 Ağu 2007 12:27 abi yuh ya konu resmen hortlamış hahaha
14 Ağu 2007 12:27 abi yuh ya konu resmen hortlamış hahaha
😁 😁
😁 Tebrikler ~ durability.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap