Icerige atla
Extraloob

Kendi

· 24 Yanıt · 3.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kendi kimdir bu abla tv'de evcilik oyununda gördüm abla müthiş makara deli cici ve arabasını gördüm koptum awwwww 🤤 ❤️ 🙏

hatunda bu Kendi beatiful 😈 😘

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

24 Yanıt
Z
Zeratul ⭐ 18y
haha az önce tv de bende gördüm abla fena yiğit diye biriyle oynuyor off yiğitin yerinde olmak isterdim 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
siyah taytını gördün mü yanları açık off o nasıl tayt bacakları ve kalçaları çok sıkı ablanın bol pilates yapıyor bu banko 😜
H
HnTRue ⭐ 18y
Hatun süper..

Okan abi Zevkli adamsın valla 😄 😄
C
Crisis ⭐ 19y
Abi kız piyasaya cıkalı 2 yıl oluyor 😁 Saga sola takılarak,vitrinlere bakınarak geciyor günler aval aval dolanarak diye sarkısıda var bunun =) Kendi-Salla 💃 💃 makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bro hatun zengin kızı bu bir gerçek biz fakirler bunu algılayamıyoruz babası annesi cicimen kızlarını cici şekilde yetiştirmişler bu bağlamda anormal birşey yok benimde param olsa bende range rover alırım ve bu şekilde boyatırdım ama hatunu izleseniz böyle cimcimen bir kız ama deli makara ve içten.
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Off hatun deliymiş harbiden 😱
W
WeAre ⭐ 19y
Off hatun deliymiş harbiden 😱

katılmamak elde değil 🤝
C
CrimeMaker ⭐ 16y
hatundan çok jeep e takıldım =)) photoshop gibi jeep o nası bişe ya 😄
M
Mavi Duman ⭐ 16y
siyah taytını gördün mü yanları açık off o nasıl tayt bacakları ve kalçaları çok sıkı ablanın bol pilates yapıyor bu banko :P
B
Belarj ⭐ 17y
kızın şarkıları fazla şizofrenik 😆 bence sarkıcı olmaya ugrasıcagına mankenlıkte karıyer yapsaymıs hep adam gibi giydirirler en azından 😁 💃
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
G
gorkem8181 ⭐ 16y
siyah taytını gördün mü yanları açık off o nasıl tayt bacakları ve kalçaları çok sıkı ablanın bol pilates yapıyor bu banko :P

🤤
R
Rochas ⭐ 16y
hatun dehşeettt 🤘

Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

o kesik yerler olmasa daha iyi olacak ama 😜 bu hatun iyi , hoş fakat kullanıyor gibi.yakında yiğit çakar buna dayanamaz 😆
A
ALpique ⭐ 17y
Kendi kimdir bu abla tv'de evcilik oyununda gördüm abla müthiş makara deli cici ve arabasını gördüm koptum awwwww 🤤 ❤️ 🙏

hatunda bu Kendi beatiful 😈 😘

- Resim Silinmiş.

arkadaki kamyonu kes 😆
A
Aesify ⭐ 18y
kızın şarkıları fazla şizofrenik 😆 bence sarkıcı olmaya ugrasıcagına mankenlıkte karıyer yapsaymıs hep adam gibi giydirirler en azından 😁 💃

şarkısını kim ne yapsın bize önemli olan 'Kendi'si
F
Fahmlugat ⭐ 18y

😁
abi utanmasan vücut hatlarını kağıt üzerine geçircen 😜
C
Crisis ⭐ 19y
kanki diye bi sarkısı var allahım o da ney.Ajdarla yarısıyor mübarek 😁 makara: makara:
B
Belarj ⭐ 17y

şarkısını kim ne yapsın bize önemli olan 'Kendi'si

😜
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: