Icerige atla
Extraloob

Kemalist bakarmısın ):

· 9 Yanıt · 1.0K görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
s.a öncelikle .. ben rumataloaderi indirdim fakat silkroad dizinine çıkartırken SRO_Client ' e hata veriyor ve çıkarmıyor :S.. Şuan 2 tane char açık SroKingBot ile açtım .. 2car açık diye sro_client değişmiyor olabilirmi .. çünkü çarları kapatıp denesem 4saat boyunca giremem boşu boşuna kapatmak istemiyorum :S bi yardım edersen cok sewinirim
9 Yanıt
D
Slm arkadaşlar ; Loader hakkında sorunum var Rar'ı açtığımda dosyaları silkroad klasörünün dizinine çıkartmaya çalışıyorum fakat SRO_Clienti çıkarırken hata veriyor.. şuan PC'mde 2 tane char acık SrokingBot ile acilen loader ile bir tane char açmam lazım fakat bu sro_client dizine çıkartamadığım için açamıyorum yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yardım etsin gerçekten çok acil ..

Love ExL ❤️

bilgisayarında char açıksa sro client kullanıldığından değiştiremessin çok acil lazımsa silkroad klasörünü kopyalayıp onun içine atıp o srodan çalıştırmayı dene 🤝
S
Serj OP ⭐ 18y
Saol 😘
S
Serj OP ⭐ 18y
Fakat öyle yapınca oyuna girip Server are offline hatası alıyorum:S
B
Başka yolunu bulamazsın.Mecbur Clientleri kapatıp o işlemi yapacaksın.
S
Serj OP ⭐ 18y
Clientleri kapatıp denedim biraz önce Server are offline hatasını aldım .. şimdi silkroad'ı sil baştan yüklüyorm
D
die4ever ⭐ 18y
arkadasım farklı bir silkroad klasörü olustur dierlerine kingle gir ona rumata ile dene 2 sro oldugu zaman client hem hata vermez hem cıkmamıs olursun.
S
Serj OP ⭐ 18y
Dediğin gibi farklı bir silkroad klasörü oluşturup denedim fakat oyun acıldı ama Server's are offline hatası aldım .. şimdi yeniden silkroadı silip kurdum loaderide kurdum fakat aynı hatayı alıyorum Server's are offline .. :S bi yardım edin :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: