Icerige atla
Extraloob

Kelimeler Yetersiz Kalır.

· 26 Yanıt · 3.0K görüntüleme
P
Pikachu OP ⭐ 15y
Herşey Charlarımı Bota Koyup, Dışarı Çıkmam İle Başlamış. Charlar Yaklaşık 230 Kes Ölmüş ve Saat 13:09Dan Beri %1 Bile Kasmamışlar Neredeyse sin:

Bunu İlk Botta Gördüğümde Şok Oldum. Takiiii Clienti Açana Kadar ; summer4:

Spoiler
- Resim Silinmiş.

Spoiler
- Resim Silinmiş.

Biri Bunu Bana Açıklayabilirmi pray:

Bu Event Falanmıdır? Yoksa G.M ....lığına Falanmı Yaptı? surprised1
26 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
charların nickleri ne güzlmş 👍
başına gelen durum hakkında en ufak bi fikrim yok.ama 230 kez öldüklerini okuyunca gülmeden edemedim k.bakma whiteangel
J
Jaysean ⭐ 18y
hay aksi. isromu bu ?
L
Leet1 ⭐ 19y
Normalde o odaya ilk defa girince o denli oluyor, temizliyorsun sonra az az çıkıyorlar. Sen deki durum nedir tam olarak çözemedim.
J
Jaysean ⭐ 18y
Normalde o odaya ilk defa girince o denli oluyor, temizliyorsun sonra az az çıkıyorlar. Sen deki durum nedir tam olarak çözemedim.

hocam imkansız küçük haritaya baksana bi okadar mob çıkmasında var bir anormallik.
P
Pikachu OP ⭐ 15y
charların nickleri ne güzlmş 👍
başına gelen durum hakkında en ufak bi fikrim yok.ama 230 kez öldüklerini okuyunca gülmeden edemedim k.bakma whiteangel

🎅

hay aksi. isromu bu ?

İsro ve Şuanda Olan Bir Durum. Server;Odin daral:

Ben Charları Bota Koyarak Gittim. Yani Girer Girmez Böle Değildi. Dediğin Gibi Olsa Gelene Kadar Temizlenirdi. Dikkatimi Çeken Hiç Party Mob Yok cicioe2
S
sasoyasin ⭐ 18y
2006 dan beri sro oynuyorum böyle bir saçmalık görmedim kesinlikle system işi
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Hayatımda ilk defa bu kadar mobu bir arada görüyorum Allah yardım etsin kardeş 4 5 blader al 3 4 te warrior arkadada wizler yardır =)
P
Pikachu OP ⭐ 15y
2006 dan beri sro oynuyorum böyle bir saçmalık görmedim kesinlikle system işi

Hayatımda ilk defa bu kadar mobu bir arada görüyorum Allah yardım etsin kardeş 4 5 blader al 3 4 te warrior arkadada wizler yardır =)

surprised1 summer4: daral:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
J. cavede nachallar ve bu moblar bayağı seri oluyolar. Nachallarda 75 lvl wizim 1 saatte bin küsür tane mob kesiyodu noise bitince çullanıyolar tabi 😄
The47
The47 ⭐ 18y
ohayınz
W
Wyndra ⭐ 19y
Yuhh Sanki cavedeki butun mobları oraya cekmişler gibi o kadar spawn mı olur 😱
Kalkandelen
heryer böyle olsa pasif moblar olsa süperde olurda yani silkroad 🎅
P
Pikachu OP ⭐ 15y
Yuhh Sanki cavedeki butun mobları oraya cekmişler gibi o kadar spawn mı olur 8O

Sormaa 😗

heryer böyle olsa pasif moblar olsa süperde olurda yani silkroad 🎅

Aslında Böle Olsa Daha Güzel Olabilir. Ama Botlar Seri Kasamaz Böyle Para Toplamaktan 👋

J. cavede nachallar ve bu moblar bayağı seri oluyolar. Nachallarda 75 lvl wizim 1 saatte bin küsür tane mob kesiyodu noise bitince çullanıyolar tabi :D

Dediğin Doğru Ama Bu Kadarı Fazla. 80 Lvl Bile Yatar Burda summer6:

ohayınz

😈
T
ilk defa görüyom böyle bi slot ^^
bunların yarısının pt moob olarak felan dogacagını düşünmek bile istemiyorum.
S
S4YKLO ⭐ 16y
bir odada böyle slot çıkması çok ilginç bende görmedim daha önce bu kadar fazla canavar bir odada insanın aklına bir şey gelmiyor 😄
P
Pikachu OP ⭐ 15y
ilk defa görüyom böyle bi slot ^^
bunların yarısının pt moob olarak felan dogacagını düşünmek bile istemiyorum.

Öyle Birşey Olsa 105+ Birinin Girmesi Gerektiğini Düşünüyorum cool2:

bir odada böyle slot çıkması çok ilginç bende görmedim daha önce bu kadar fazla canavar bir odada insanın aklına bir şey gelmiyor :D

Aynen. İlk Defa Böyle Birşeyle Karşılaştım. Event Falanmı Diye Bottan Chat Kısmından Baktım Ama Öyle Birşeyde Yok. Gerçekten Çok İlginç 🤔
W
WikiLeaks ⭐ 17y
Süper char kasılır ama ya böyle slot olsa of diyorum 😁
P
Pikachu OP ⭐ 15y
Odayı Ele Geçirme Çabalarım ; biggrint1

Spoiler

Sonuç Olarak, YİNE ÖLDÜK cool2:
Collapse
Collapse ⭐ 16y
68 lvl charlarla orda öldüysen hemde pt mob yok charlarının setleri çok dandik olmalı 101 ptlerdede böyle oluyo 3-4 gp çıkıyo ama 90-101 arası charlarla yatmamayı başarıyoduk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: