Lenneth OP ⭐ 19y 15 yil once #1 http://www.facebook.com/video/video.php?v=101781426521087Ahahaha muhteşem gerçekten yarıldım gülmekten ya defalarca dinledim bıkmadım 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Streetwise ⭐ 19y 15 yil once #2 ahaha :d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Unforgiven ⭐ 17y 15 yil once #3 harika 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #4 süper 😆 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WikiLeaks ⭐ 17y 15 yil once #5 komedi:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 15 yil once #6 Hahaha summer1: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 15 yil once #7 hahahah :(:):):):) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Geunge ⭐ 17y 15 yil once #8 haha 🍺 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil