Flash Diskden Bulaşan Bu Virüs Çok Cins Birşey Bu sabah Yedim Bu virüsü Ve silmek İçin Hertürlü yolu Denedim Ve sonunda Buldum.
>Flash Diskten Bulaşıyor Ve kendini Saklıyor,Bulunmuyor
> Bilgisayarı yavaşlatmakla Başlıyor, Bilgisayara Türlü Türlü Zararlar veriyor
Benim Pc ye Fazla Zarar veremeden Farkına Vardım Bu virüsün Ve hemen İmha Ettim
Çözüm Yolu Sadece AVG antivirüstür
> Buyrun Link http://www.grisoft.cz/filedir/inst/avg_free_stf_all_8_100a1295.exe
Arkadaşlar Lütfen Dikkate Alın Farkında Olmadan Sizede Bulaşırsa Bilgisayarı Çok yıpratıyor,Flash disklere dikkat...
Nasıl Anlarım Bulaştıgını Diye sorarsanız: Pc yi Açtıgınızda Veyaz Reset Attıgında Ekran Gelir Gelmez Kavo.exe Hatası Verir Hemen yapcagınız İlk iş AVG ile pc nizi Taratmak(C,D) 😉
Kavo.exe Tekrar Gündemde !! Herkes Baksın
· 10 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
activexdebugger32.exe ye ' de dikkat edelim . ctrl + alt + del kombinasyonundan işlemler bölümünde görebilirsiniz . Pc nin cpu sunun %99 unu kullanıyor. Çözüm yolu dracula antivirus temizleyicisidir .
Bende svchost.exe hatası var yani trojan olsa gerek alakası yokdur sanırsam bu program çözüm olabilimi?
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Link kırık.
Evet Buyrun ark lar AVG antivirüs downlaod linki
Download İçin Tıklayınız
Download İçin Tıklayınız
direk download adresi eklenmiştirrr download etmek isteyenler edebilir
Bu virüs'ün bir değişik çeşiti bana bulaşmıştı.Senin sölediğin gibi AVG ile tarattım fakat ne fayda.
Beni deli etti.C'yi ve D'yi eline geçirdi.Gizli klasörleri göstermemeye başladı.Sonunda çözümü formatta buldum.
Aman diyeyim her kimin flash diski olursa olsun dikkatli davranın.Virüs programı uyardımı işlem yapmayın,başınız agrımasın (:
Beni deli etti.C'yi ve D'yi eline geçirdi.Gizli klasörleri göstermemeye başladı.Sonunda çözümü formatta buldum.
Aman diyeyim her kimin flash diski olursa olsun dikkatli davranın.Virüs programı uyardımı işlem yapmayın,başınız agrımasın (:
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Benim bilgisayarda yavaşladı ama ben virüslerin nerden geldiğini biliyorum 😈 😁
Benim bilgisayarda yavaşladı ama ben virüslerin nerden geldiğini biliyorum 😈 😁
Kendini tek kelimeyle tanımlamıştın ya hah İşte o sun Sen 😁 Anladın sen anladııııın 😁
Ah ah bende biliyorum bu virüsün nerden bulaştığınıda 😊.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap