Yorumları almam lazım
süper bi sahne oldu gözlerim doldu.. 😗
çok etkileyiciydi :!!&%&!
Kavak Yelleri Son Sahne..
· 39 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
39 Yanıt
izlemediğim bölümde güzel bişey oldu galiba 😜
Oldu Oldu , tam 7 haftadır bekliyodum bu anı..
aynen ya...sonunda dedim artık.
efe gözüktümü 😜
Gözüktüde efe değil fikret olarak 😜
Aslı falan filan tanımıştır nete düşmüştür bölümler bi bakınıyım 😜
kavak yellerini seyretmiyorum fakat bu sahne çok fenaydı ^^
😜
ps:jvardin sen konuyu ne ara actın ya bitince direk bura mı geldin 🤔
ps:jvardin sen konuyu ne ara actın ya bitince direk bura mı geldin 🤔
Bu hep burdayım. 😎
ben anlamadım efe vardı diziden ayrıldı fikret olarak geldi o nasıl iş birisi anlatabilir mi soru:
ben anlamadım efe vardı diziden ayrıldı fikret olarak geldi o nasıl iş birisi anlatabilir mi soru:
Efe öldü dediler ama mezarı boştu sonra hafızası yerinde olmayarak diziye geri geldi
Çok sevinmeyin önümüzdeki bölümde tak rüya görür döneriz eski haline 😊
Eskiden kaçırmadan takip ederdim bu diziyi efe mali durumlardan dolayı diziden ayrıldı roman üzerinden giderken dizi bir anda değişti güven vs yeni karakterler sokulmaya çalıştı bunlar tutmadı en yakın örneği ben artık izlemiyorum baktılar izleyiciler azalıyor tak efe tekrar sahneye çıktı, benim anladığım bildiğim budur. 😜
Temet Nosce
⭐ 17y
Kendimi zor tuttum 136 bölüm içinde en güzel bölüm buydu..Arkadaki müzikte çok fenaydı kısacası harikaydi
Çok sevinmeyin önümüzdeki bölümde tak rüya görür döneriz eski haline :)
Katılıyorum
Son sahne bölüm linkini bulan varsa buraya koysun da bizde bakalım, acayip merak ettim şimdi 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
http://video.milliyet.com.tr/Izleyenleri-ekrana-kilitleyen-sahne_1_45094.htm?auto=1
😘
Hakkatten muhteşemmiş yaa, Efe geri geldiğine göre artık bende diziyi tekrar izlemeye başlayabilirim. Ne zaman saat kaçtaydı bu ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
http://video.milliyet.com.tr/Izleyenleri-ekrana-kilitleyen-sahne_1_45094.htm?auto=1
😘
Hakkatten muhteşemmiş yaa, Efe geri geldiğine göre artık bende diziyi tekrar izlemeye başlayabilirim. Ne zaman saat kaçtaydı bu ?
cuma 10.30 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap