Icerige atla
Extraloob

Katy Perry altı gün altı gece düğünle dünya evine girdi !

· 22 Yanıt · 4.6K görüntüleme
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Müzik dünyasının güzel ismi Katy Perry, altı gün altı gece sürecek düğünle dünya evine girecek

Katy Perry

Çılgın tarzıyla ve kıyafetleriyle her zaman dikkatleri üzerine çeken Katy Perry yine yaptı yapacağını! 24 yaşındaki seksi şarkıcı kendine yakışır bir şekilde dünya evine girmeyi planlıyor.

Ocak ayında ünlü komedyen Russell Brand ile Hindistan’da nişanlanan Perry, 24 Ekim’de yine aynı ülkede evlenecek. Çılgın şarkıcı, altı gün altı gece düğün yapacak. Ultra lüks bir otelde yapılacak düğüne misafirler özel jetle getirilecek. Misafirlerin bütün masraflarını karşılayacak olan ünlü çift, düğünün her ayrıntısıyla bire bir ilgileniyor. Her güne özel bir kostüm yaptıran Perry’nin gelinliği sır gibi saklanıyor. Şu sıralar düğün dışında başka bir şey düşünmeyen güzel şarkıcıya en yakın arkadaşı Rihanna yardım ediyor. Düğünde kusursuz gözükmek için aylar öncesinden diyete başlayan Perry’nin istediği kiloya ulaştığı belirtiliyor. Ünlü çift, misafirlere düğüne hediye getirmeleri yerine bağış yapmalarını istedi.

Russell Brand

Katy Perry & Russell Brand

Onlar erdi muradına

Katy Perry ve Russell Brand Hindistan'da gizli bir törenle evlendi

ÇILGIN şarkıcı Katy Perry, sonunda muradına erdi... Ocak ayında ünlü komedyen Russell Brand ile nişanlanan 26 yaşındaki Perry, önceki gün evlendi. Hindistan’da sadece aile yakınlarının katıldığı bir törenle dünya evine giren çift, düğün sonrası basına konuşmadı. Yedi gün sürecek eğlencede çift, misafirler için özel sürprizler hazırladı. Brand, tam bir kedi tutkunu olan Perry’ye düğün hediyesi olarak, bir kaplan hediye etti.

22 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
6 günde evlenir 1 saatte boşanır ahahahaa makara:
B
Ben de ⭐ 17y
Katy'mmm beni nasıl aldatırsın daral: summer4:

Yazıklar olsun bari evleniceksen düzgün biriyle evlen. Bu ne böyle ;
- Karayip korsanımısın olum sen ? Git üstüne çeki düzen ver summer2:

Son fotoda adam katy'i yiyecekmiş gibi bakıyor ben bile tırstım 😁
Oysa katy'm öyle masum , öyle sevecen bakıyor kıyamam yaaaa 😆 😆 😜
P
PwneD ⭐ 18y
Ohhha abi şok oldum adamın tipe bak bide hatuna bak.
S
SilentLord ⭐ 17y
Adama bak bi b*ka benzemiyo cin çarpmış gibi tipi var makara:
ps:yakıştıramadım sana katy'm benim ❤️
B
Belarj ⭐ 17y
bu heriflemi giricek 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

Bir Katy e bakın birde yanındaki yarmaya adam bu fotosunda ölü balık gibi çıkmış ,şimdi insan kendi kendine soruyor ulen hatuna bak adama bak neden güzel hatunlar hep böylelerini bulurki.. 😈
B
BayPipo ⭐ 16y

çok doğru dedin
B
BayPipo ⭐ 16y

Bir Katy e bakın birde yanındaki yarmaya adam bu fotosunda ölü balık gibi çıkmış ,şimdi insan kendi kendine soruyor ulen hatuna bak adama bak neden güzel hatunlar hep böylelerini bulurki.. 😈

Para...Para..Para ^^
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
ahahah lol yorumlara koptum ama aynen bencede 😁 summer6: biggrint1
A
Avasin ⭐ 17y

Bu yorumun üstüne başkada yorum tanımam arkadaş! makara:
.NET
.NET ⭐ 19y
Adam kadını görünce gözler faltaşı gibi açılmış mübarek puhaha 😁
[F New]Solo Gitarist
L
LordDamn ⭐ 16y
tipe bak bakıyım walla mal 😄

ben ondan daha yakışıklıyım 😄
K
KatilBamya ⭐ 16y
Yakında şöyle bir haber geçerse şaşırmayın
-Ünlü şarkıcı kattynin eşi kattyi pişirip yedi
Nedenmi çünkü o gözle bakıyor 😜
B
B7B ⭐ 16y
Benle evlense direk 1 gün olurdu gecesi bize kalırdı adam işi bilmiyor lise terk.
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Yakında şöyle bir haber geçerse şaşırmayın
-Ünlü şarkıcı kattynin eşi kattyi pişirip yedi
Nedenmi çünkü o gözle bakıyor :P

Puhahaha. 😁
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Müzik dünyasının güzel ismi Katy Perry, altı gün altı gece sürecek düğünle dünya evine girecek

Katy Perry

Çılgın tarzıyla ve kıyafetleriyle her zaman dikkatleri üzerine çeken Katy Perry yine yaptı yapacağını! 24 yaşındaki seksi şarkıcı kendine yakışır bir şekilde dünya evine girmeyi planlıyor.

Ocak ayında ünlü komedyen Russell Brand ile Hindistan’da nişanlanan Perry, 24 Ekim’de yine aynı ülkede evlenecek. Çılgın şarkıcı, altı gün altı gece düğün yapacak. Ultra lüks bir otelde yapılacak düğüne misafirler özel jetle getirilecek. Misafirlerin bütün masraflarını karşılayacak olan ünlü çift, düğünün her ayrıntısıyla bire bir ilgileniyor. Her güne özel bir kostüm yaptıran Perry’nin gelinliği sır gibi saklanıyor. Şu sıralar düğün dışında başka bir şey düşünmeyen güzel şarkıcıya en yakın arkadaşı Rihanna yardım ediyor. Düğünde kusursuz gözükmek için aylar öncesinden diyete başlayan Perry’nin istediği kiloya ulaştığı belirtiliyor. Ünlü çift, misafirlere düğüne hediye getirmeleri yerine bağış yapmalarını istedi.

Russell Brand

Katy Perry & Russell Brand

Onlar erdi muradına

Katy Perry ve Russell Brand Hindistan'da gizli bir törenle evlendi

ÇILGIN şarkıcı Katy Perry, sonunda muradına erdi... Ocak ayında ünlü komedyen Russell Brand ile nişanlanan 26 yaşındaki Perry, önceki gün evlendi. Hindistan’da sadece aile yakınlarının katıldığı bir törenle dünya evine giren çift, düğün sonrası basına konuşmadı. Yedi gün sürecek eğlencede çift, misafirler için özel sürprizler hazırladı. Brand, tam bir kedi tutkunu olan Perry’ye düğün hediyesi olarak, bir kaplan hediye etti.

/Güncel

Brand, tam bir kedi tutkunu olan Perry’ye düğün hediyesi olarak, bir kaplan hediye etti. summer5: 🎭
B
Belarj ⭐ 17y

/Güncel

Brand, tam bir kedi tutkunu olan Perry’ye düğün hediyesi olarak, bir kaplan hediye etti. summer5: 🎭

hatun kedi seviyo tarzan ona kaplan alıyo 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
K
KatilBamya ⭐ 16y

/Güncel

Almazsa zaten bir anormallik olurdu nede olsa tarzan 😁
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

/Güncel

Seviyorum len sizleri nerelere dikkat çekiyolar. makara: 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: