T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 14 yil once #1 De buf olsa moobda birde dancing olsa 1,5m damage garanti gibi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W WaTCHMaN ⭐ 19y 14 yil once #2 bu juüpiterde hiç kasasım gelmiyor exp falan iyi ama birde drop düşmediğini düşününce biraz sabır gerekiyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TheRinG ⭐ 16y 14 yil once #3 Neden Warrior Oldun ki^^Ps:Başarılar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 14 yil once #4 Neden Warrior Oldun ki^^Ps:Başarılar pt de warrior sıkıntısı vardı o yüzden coming soon 120 level rouge 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P ProbIem ⭐ 17y 14 yil once #5 Cok iyi idiyosun dostum tebrikler 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jaysean ⭐ 18y 14 yil once #6 + life da açık değil ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P ProbIem ⭐ 17y 14 yil once #7 + life da açık değil ...Staff la vurduğunu hiiç sanmıyorum 😉 Clerik FTW. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TillDoomsDAY OP ⭐ 17y 14 yil once #8 + life da açık değil ...Staff la vurduğunu hiiç sanmıyorum 😉 Clerik FTW. offer beya 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil