P PrensZuko OP ⭐ 17y 14 yil once #1 KaNuNSuzLaR_ Guildiunique 🕵️ 🕵️ Yorumlarınızı Bekliyorum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Candle ⭐ 17y 14 yil once #2 tebrikler üstad plusla senden hızlı kasanını görmedim daha summer3: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S S4YKLO ⭐ 16y 14 yil once #3 cok yavaş kasıyorsun bnce 70 ten plus ile 95 olduklarını gordüm 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dragao ⭐ 15y 14 yil once #4 🕵️ 🕵️ Yorumlarınızı Bekliyorum...Bunu yazman kötü olmus bence 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C camps ⭐ 17y 14 yil once #5 sonuç olarak fok balıkları çok yalnız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hallelujah ⭐ 17y 14 yil once #6 Helal bro.Adam 83 level beyler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PrensZuko OP ⭐ 17y 14 yil once #7 plus olduğunu kim söledi ayrıca spyede bir bakın 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PrensZuko OP ⭐ 17y 14 yil once #8 1 foto daha eklenmiştir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CrackCocaine ⭐ 18y 14 yil once #9 plus olduğunu kim söledi ayrıca spyede bir bakın :)120'ye kadar yeter o sp gap varsa kapat derim 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 14 yil once #10 Resimler şimdi göründü. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 14 yil once #11 hangi serverdasın ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 14 yil once #12 Kolay gelsin arkadaşım istersen süpersin deyip geçeyim istersen geçrekleri söyleyim..Party nizde atacker olarak xbowların olması dezavantaj bi kere bence solo kassanda aşağı yukarı aynı levelde olurdun.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PrensZuko OP ⭐ 17y 14 yil once #13 yok ölede denedim öle sp kasamadım ama sorun deil pre ayrıca skilleri berbat durumda cleric 70de o yüzden kasıyorum server titan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil