iiyi günler arkadaşlar hemın sorumu yöneltiyorum.Ben pc me The lord of the rings online yükledim.Ama pc özelliklerim bu oyunu kasmadan açması gerekirken kasıyor daha doğrusu donuyor.Yani hiç kasmadan oynarken bi anda donuyor 20 30 sn falan c sürücüsü dolduu için D ye yükledim nedeni bu olebilrmi kasmasının.
Kasma ve donma problemi ??
· 16 Yanıt · 9.2K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Temet Nosce
⭐ 17y
Disk ile alakası yok. Oyunun sistem gereksinimlerine bir daha göz gezdir veya oyunun crackinde sorun olabilir onu araştır.
Sistem özelliklerini yazsan fena olmaz ve sen oc işlemi yapa yapa makineyi pelt ettin heralde voltajlarla oynamadın dimi 😜
Oyunun laptoplarda kasma gibi genel bi sorunu varmış.
sweetCHIEF
⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
ben o problemi yasamadim arkadasin o fan ayarlariyla oynamasindan olabilir 😜
Oyunun laptoplarda kasma gibi genel bi sorunu varmış.
ben o problemi yasamadim arkadasin o fan ayarlariyla oynamasindan olabilir 😜
2 Gb ram
İntel Pentium 4 3.00 Ghz 1mb ön bellek Gerekirse overclockla 3.60 yaparım 😄
Geforce fs 5200 ekran kartı war
180 gb hdd harddisk.
Notebook var onda core2dou war 2 ram war ama ekran kartı yok ob ondan yüklemiyorum notebook da kasmazsa ona yükleyem.
180 gb hdd harddisk.
Notebook var onda core2dou war 2 ram war ama ekran kartı yok ob ondan yüklemiyorum notebook da kasmazsa ona yükleyem.
Kasma yok oyunda medium a alıyorum özellikleri yine kasmıyor ama bi anda donuyor karakter seçme ekranında bile.Hiç kasmadan donuyor
Temet Nosce
⭐ 17y
Bu mesaj Arw3N rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu bilgisayarla hangi oyunu oynamaya çalışıyorsun? 😁
2 Gb ram
180 gb hdd harddisk.
1.Tavsiyem Lotro gibi bir oyun oynanmaz para yatırman gerekli aylık ücretli ben 3aylık vip aldım 1. ayında oyunu bıraktım oyun inanılmaz derece kötü geliştirilmeye ihtiyacı var.
2.Bu bilgisayarın işlemcisi P4 oc işlemi yapsan bile pek birşey ifade etmez.Birde donma olayında sadece oyunmu donuyor yoksa pc mi kitleniyor?
2.Bu bilgisayarın işlemcisi P4 oc işlemi yapsan bile pek birşey ifade etmez.Birde donma olayında sadece oyunmu donuyor yoksa pc mi kitleniyor?
Bu mesaj Melkor rumuzlu uyeden alinti yapildi
sadece oyun donuyor bide oyun ücretsiz olmamışmıydı.
1.Tavsiyem Lotro gibi bir oyun oynanmaz para yatırman gerekli aylık ücretli ben 3aylık vip aldım 1. ayında oyunu bıraktım oyun inanılmaz derece kötü geliştirilmeye ihtiyacı var.
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
ekran kartı 180 mb gösteriyor. Can you run it ben bu pc de kasmadan pes 2010 oynadım bea 😄 😄 summer2:
Bu mesaj Arw3N rumuzlu uyeden alinti yapildi2 Gb ram
180 gb hdd harddisk.
ekran kartı 180 mb gösteriyor. Can you run it ben bu pc de kasmadan pes 2010 oynadım bea 😄 😄 summer2:
Temet Nosce
⭐ 17y
Senin donanımdan anladığına şüphem var. OC ile işlemciyi 3,6ghz a çıkartırım diyorsun. Pentium 4 işlemciyi 3,6ghz çıkartsan nolur? Ekran kartın berbat zaten. İşlemcinin önbelleği 1Mb oyunların yada programların kasmaması mucize olur zaten. Sorun oyunda değil senin bilgisayarında. En yakın zamanda değiştir bilgisayarı.
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende senin şakadan anladığını pek sanmam 3.6 ya çıkartırım demem bir şakaydı yanına gülücük koymuşum
oyunu ilk yükleyip açtığımda sorun yoktu 10 dk falan sorunsuz oynadım daha sonra görüntüyüm low a alınca oyundan attı bidaha oyuna girdiğim zaman sorun oluştu
Senin donanımdan anladığına şüphem var. OC ile işlemciyi 3,6ghz a çıkartırım diyorsun. Pentium 4 işlemciyi 3,6ghz çıkartsan nolur? Ekran kartın berbat zaten. İşlemcinin önbelleği 1Mb oyunların yada programların kasmaması mucize olur zaten. Sorun oyunda değil senin bilgisayarında. En yakın zamanda değiştir bilgisayarı.
Bende senin şakadan anladığını pek sanmam 3.6 ya çıkartırım demem bir şakaydı yanına gülücük koymuşum
oyunu ilk yükleyip açtığımda sorun yoktu 10 dk falan sorunsuz oynadım daha sonra görüntüyüm low a alınca oyundan attı bidaha oyuna girdiğim zaman sorun oluştu
Bu mesaj Arw3N rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ücretsiz olsa ne olucak herşey kısıtlı tp almanı istiyor skilllerde bile inv açarken vip almak en karlısı oda oyun inanılmaz derecede kötü para verilmiyecek bir oyun illa ben paramı veririm diyorsan git başka oyun oyna tavsiyem birde hdd çok eskiyse belli bir yüklenmeden sonra kafa atıyor olabilir.
Bu mesaj Melkor rumuzlu uyeden alinti yapildi1.Tavsiyem Lotro gibi bir oyun oynanmaz para yatırman gerekli aylık ücretli ben 3aylık vip aldım 1. ayında oyunu bıraktım oyun inanılmaz derece kötü geliştirilmeye ihtiyacı var.
Ücretsiz olsa ne olucak herşey kısıtlı tp almanı istiyor skilllerde bile inv açarken vip almak en karlısı oda oyun inanılmaz derecede kötü para verilmiyecek bir oyun illa ben paramı veririm diyorsan git başka oyun oyna tavsiyem birde hdd çok eskiyse belli bir yüklenmeden sonra kafa atıyor olabilir.
Ya bende ücretsiz zannediyordum full peki bu vip üyelik ne kadar.
Sorunu Çözdüm bi Format ve tamamdır kasmıyor ama oyun hoşuma gitmedi haklıymışsınız lw atladıkca zecfk gelmiyor şu sro dan aldığım zevfki bulamayacakmıyım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap