beyler mesela ben alıyorum cok ıgrenc oluyo almayınca sizler:?
Kaşının Ortasını Alan Varmı?
· 35 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
35 Yanıt
Alıyorum gayet memnunum Very Happy
Ne kadar abes bi soru Razz
Ne kadar abes bi soru Razz
bende alıyorum Very Happy Mr. Green
herkes dıyo kız gıbı olmusun ortasından azcık alıyoz kızmı oluyoz kurt kası gıbı kas bırbırıne gırıyo almayınca Twisted Evil
herkes dıyo kız gıbı olmusun ortasından azcık alıyoz kızmı oluyoz kurt kası gıbı kas bırbırıne gırıyo almayınca Twisted Evil
puhahaha dünyanın en güzel topic i olmuş bakalım kimler metroseksüel sitemizde Very Happy ben almıyorum şahsen okadarda gür kaşlarım yok Very Happy
ahauahuahau Cool
ben cımbızla alıyorum çok acıyo sen neyle alıyosun Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
cımbızla alıyom bende acısı bı yana dalga gecıyo namussuzlar dalga gecılecek ne var anlamadım Twisted Evil
Benimde Gür Kaşlarım Yok
Ortada Cıkmıyor Twisted Evil Twisted Evil
Ortada Cıkmıyor Twisted Evil Twisted Evil
puhahaha dünyanın en güzel topic i olmuş bakalım kimler metroseksüel sitemizde Very Happy ben almıyorum şahsen okadarda gür kaşlarım yok Very Happy
Martı kaşlı psci penny Razz
ben cımbızla alıyorum çok acıyo sen neyle alıyosun Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
zuahahahsdhashdıuhqwejnasdoansdjnasd koptum yaw sendemi ilker? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
kaşın ortasında ne oluyoki Confused Shocked Surprised
Benim almama gerek yok gayet düzgün. Cool
Benim almama gerek yok gayet düzgün. Cool
Tüysüz yetim ::P Vampir
kasın ortasında ne yokkı Twisted Evil
bı foto cekem kasımın ortasını kotumu ıyımı bakın artık Twisted Evil
kaşların ortası alınınca orda bi açıklık görünüyo yani sırıtıyo(parlıyo)o yüzden almıyorum...
Cool
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
Evet Razz .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap