~Kasım.
# (Kasım 3, 2008) -World of Warcraft : Wrath of Lich King - WoW manyaklığı devam ediyor, zaten hiç bitmemişti ki..
# (Kasım 4, 2008) -The Lord of the Rings: Conquest
# (Kasım 11, 2008) -Call of Duty: World at War - Bir CoD oyunu oynanmaz mı hiç?
# (Kasım 11, 2008) -Harry Potter and the Half-Blood Prince - Öeh!
# (Kasım 11, 2008) -Mirror’s Edge - Klasik FPS tarzını ve çatışma üslubunu yerle bir edecek, müthiş bir yapım. Mutlaka oynanmalı.
# (Kasım 18, 2008) -Need for Speed Undercover - Anlaşılan EA da “Undergroundumsu” oyunların tuttuğunu anlamış.
# (Kasım 18, 2008) -Prince of Persia - İsminin kırmızıyla yazmamasının tek sebebi, benim prensi pek sallamıyor oluşum. Ama değişir tabii.
# (Kasım 18, 2008) -Tomb Raider Underworld
# (Kasım 20, 2008) -Left 4 Dead - Valve yaptı mı yapıyor abi.. Korku klasiği olmaya aday bir oyun, gerçi zombi konseptinin suyu çıkalı çok oldu ama, Valve bu.
# (Aralık 2 , 2008) -GTA IV - Sanki bir şey yazmasam (oynamayacaksınız..[ ERTELENDİ ]
Kasım Ayı Piyasaya Çıkacak Oyun Listesi .
· 22 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
~Kasım.
# (Kasım 3, 2008) -World of Warcraft : Wrath of Lich King - WoW manyaklığı devam ediyor, zaten hiç bitmemişti ki..
# (Kasım 4, 2008) -The Lord of the Rings: Conquest
# (Kasım 11, 2008) -Call of Duty: World at War - Bir CoD oyunu oynanmaz mı hiç?
# (Kasım 11, 2008) -Harry Potter and the Half-Blood Prince - Öeh!
# (Kasım 11, 2008) -Mirror’s Edge - Klasik FPS tarzını ve çatışma üslubunu yerle bir edecek, müthiş bir yapım. Mutlaka oynanmalı.
# (Kasım 18, 2008) -Need for Speed Undercover - Anlaşılan EA da “Undergroundumsu” oyunların tuttuğunu anlamış.
# (Kasım 18, 2008) -Prince of Persia - İsminin kırmızıyla yazmamasının tek sebebi, benim prensi pek sallamıyor oluşum. Ama değişir tabii.
# (Kasım 18, 2008) -Tomb Raider Underworld
# (Kasım 20, 2008) -Left 4 Dead - Valve yaptı mı yapıyor abi.. Korku klasiği olmaya aday bir oyun, gerçi zombi konseptinin suyu çıkalı çok oldu ama, Valve bu.
# (Kasım 21, 2008) -GTA IV - Sanki bir şey yazmasam oynamayacaksınız..
🙏
Konuyu tekrar oku lütfen.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Bu oyunu bekliyorum.
Bende Cod5 ve GTA IV ' yi bekliyorum .
Gta 4 2 aralıkta çıkcak
Gta 4 2 aralıkta çıkcak
Edit..
# (Kasım 18, 2008) -Need for Speed Undercover - Anlaşılan EA da “Undergroundumsu” oyunların tuttuğunu anlamış.bekliyorum 🤤
bekliyorum 🤤
online olursa hemen bir hamachi ekibi kurarız bilginize ^^
Kaynak neresi acaba? Wotlk Kasımın 13´ünde çıkıcak çünkü :?
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ben varım. Kasım ayı bittiğinde bu iş üzerine yoğunlaşmayı düşünüyordum zaten. Hamachi ağı üzerinden extraloob.com ile en son çıkan oyunları oynamak ve yarışmalar düzenlemek çok eğlenceli olacaktır. 🍺
Ben varım. Kasım ayı bittiğinde bu iş üzerine yoğunlaşmayı düşünüyordum zaten. Hamachi ağı üzerinden extraloob.com ile en son çıkan oyunları oynamak ve yarışmalar düzenlemek çok eğlenceli olacaktır. 🍺
Red alert 3 . 🤤
(Kasım 4, 2008) -The Lord of the Rings: Conquest
(Kasım 18, 2008) -Need for Speed Undercover
(Aralık 2 , 2008) -GTA IV
Favorilerim.
# (Kasım 11, 2008) -Call of Duty: World at War
# (Kasım 18, 2008) -Need for Speed Undercover Bekliyorum.. 😜
# (Kasım 11, 2008) -Call of Duty: World at War # (Kasım 18, 2008) -Need for Speed Undercover
Bekliyorum.. :P
Cod5 : Waw deme bana ya 😄 Betasını kurdum PC kaldırmadı .. ühüü 😆
Harry Potter and the Half-Blood Prince
bu oyunu bekliyorum 😊
bu oyunu bekliyorum 😊
yha keşke fm 2009 u da ekleseydiniz
GTA4 Ciktisin en fazla 1 haftada sitelerde yerini alir 😊 paylasim icin sagol
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap