Sa arkadaslar benim 101 lwl wizardım var üstü +3 takıları +3+4 fll blue karısık staff +5 bu charımla kendime baska char kastım 73 e kadar şimdi 85-87 lerde kasıyorum fakat bazen giant pt felan çıktımı 101 lik char yatıyor bazende 73 lük char yatıyor başka kasabileceğim slot varmı acaba 73 lük charı 85 e kadar kasmak istiyorum lütfen yardım?
Kasılma sorunu
· 6 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Slotu boşver de sen.Kendine ilk önce güzel bir set düz.Bu lvlda bu item'larla yürütemezsin zati char'ı.
önemli olan 101 lik değil ama 73 lük char slot önerirseniz sevinirim bide set olarak ne önerirsiniz.
Orasına ben birşey diyemem.Birazdan arkadaşlar gelir yardımcı olur.Sro'yu bırakalı baya vakit oldu.Ama şunu söyleyeyim +3 +4 setle neyapabilirisin ki?En az +5 yap yada sox set geçir üstüne.
D
DesertRose
⭐ 17y
önemli olan 101 lik değil ama 73 lük char slot önerirseniz sevinirim bide set olarak ne önerirsiniz.
Hacım o char en iyi 85-87 lerde kasılır ama yatıyor diyorsan life sız kasmayı dene. Gene de yatıyorsa sbot skıll ayarına elektrikteki ittirme skılini sık sık koy. Örn; Meteor,kaya kaldırma,elektirk böyle dene.
sağolun beyler artık bakacaz başımızın caresine eyw.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap