Merhba Arkdaslar ben Yaklaşık 2.5*3 senedir sro Oynuyorum Lakin son 1 haftadır.Oyuna Girdikten Sonra Bir Süre Sonra 10 Dakkalık bir Bilgisayar Kasılıyor Kasarken Birden bire Dona Dona oynuyorum. Sonra eski Haline Geliyor Acaba Sizce neden ?
Güzel Bilgisayar oldugunu idda etmiyorum Lakin İşimi Görüyor
Pc Özellikleri: 128 Mb Nvdia Ekran Kartı
512 Mb Ram
Celeron Cpu 2.40GHz
Sizce Yeni Bir 512 Ram Alsam işimi Görür mü ?
Yada bir Program Vs... Aracılıgı ile Düzeltebilir miyim ?
Kasılma Hakkında bilgi İstiyorum
· 13 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Son 1 haftadir bunu yapiosa istersen pc yi formatla.. Bunu yapmasi icin 21545644 tane neden var.. Formatladiktan sonra yapmaya devam ederse o zaman donanimin artik yetersiz oldugunu anlayabilirsin.. Ramini yukseltirsin sorunun kalmaz
Şimdi hemen format diye atlamak bence yanlıştır. Format bence her zaman için en son çare olsun.
Şimdi öncelikle sana tavsiyem 512 MB ram almadan önce bilgisayarı O&O defragment ile bir defragment ettir. O bilgisayarını baya hızlandırır.
Bilgisayarını virüslerden bir tarat. Çok faydası olabilir.
Sanal belleği değişken değilde sabit yap. Böylece harddisk başı zarar görmez vede bilgisayar daha hızlı olur.
Bunları dene. Olmazsa Kuper inde dediği gibi format at, ondada sorun devam ediyorsa bir 512 MB daha al
Şimdi öncelikle sana tavsiyem 512 MB ram almadan önce bilgisayarı O&O defragment ile bir defragment ettir. O bilgisayarını baya hızlandırır.
Bilgisayarını virüslerden bir tarat. Çok faydası olabilir.
Sanal belleği değişken değilde sabit yap. Böylece harddisk başı zarar görmez vede bilgisayar daha hızlı olur.
Bunları dene. Olmazsa Kuper inde dediği gibi format at, ondada sorun devam ediyorsa bir 512 MB daha al
ekran kartı lazım benım 128 hotandan asla geçemiyom 😁
Bende ekran chip i var X2100 amahotana geçebliyorum
teleport yapmadan önce (testesteronla giriyorsan) /v yap öyle ışınlan sorn kalmaz
teleport yapmadan önce (testesteronla giriyorsan) /v yap öyle ışınlan sorn kalmaz
128 ekran kartı normaldi eskiden ama değiştir bence en az 256 olsun derim.
Ram konusuna gelince oyun bayağı bir ram istiyor artık 1 gb yap sen onu
Ram konusuna gelince oyun bayağı bir ram istiyor artık 1 gb yap sen onu
bakın bendeki Hatta banbaşka Oyuna normal Giriyorum Lag Yok donma Yok Hotana Işınlanıyorum Hlaen yok Kasılıyorum 0 donma Herşey normal ama bir Süre sonra Kasılma Yerinde Aşıdı donmalar oluyor dikkatinizi Çekerim LAG DEĞİL donma oluyor. Sonra 15-20 dk sonra Geçiyor Yada ??? Hatası Veriyor. Format konusuna Gelince Bazı nedenlerden Dolay 2 gün önce çektim Ayrıca Nod 32 ve Fix Patchını Kulanıyorum Yani Güncel Virüs Programı
Ayrıca Cvplarınız için Herkese Ayrı Yetten Tsk ederim
bakın bendeki Hatta banbaşka Oyuna normal Giriyorum Lag Yok donma Yok Hotana Işınlanıyorum Hlaen yok Kasılıyorum 0 donma Herşey normal ama bir Süre sonra Kasılma Yerinde Aşıdı donmalar oluyor dikkatinizi Çekerim LAG DEĞİL donma oluyor. Sonra 15-20 dk sonra Geçiyor Yada ??? Hatası Veriyor. Format konusuna Gelince Bazı nedenlerden Dolay 2 gün önce çektim Ayrıca Nod 32 ve Fix Patchını Kulanıyorum Yani Güncel Virüs Programı
Hmm ramin doluyodur bi sure sonra ve kasilmaya basliyodur pc.. Zaten bizde lagdan bahsetmedik sen iyisi bi ram al o zaman..
Hmm ramin doluyodur bi sure sonra ve kasilmaya basliyodur pc.. Zaten bizde lagdan bahsetmedik sen iyisi bi ram al o zaman..
Peki Tsk ederim
Benim 4 Gb ram 2048 2 adet var 512 ekran kartı amd 600 işlemci var 4 çar açıyorum 😄
512 mb ram /128 ekran kartı ile hiçbir sorun yaşamıyorum senin dediklerin bende ancak kasa ısındığında oluyor ( dolabın içinde duruyor tabi kapağını açmassam :S)
bi ekran kartı al bide format doya doya oyna oyununu 😉
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
1 Gp yap kasmaS BİDE Format at
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap