Icerige atla
Extraloob

Kasanız Tozlanmasın İstiyormusunuz ?

· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme
P
PC.support OP ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Pet Şişenin İçini Yarısına Kadar su Dolduruyoruz ve Kasanın İçine yerleştiriyoruz.Pet şişenin üstündeki fan kasanın içine giren tozları içine çekerek suya karışıyor ve Su kirlendiğinde ise suyu döküp pet şişenin içine tekrar temiz su koyuyoruz.Böylece Kasamızı biraz da olsa tozlardan kurtarmış oluyoruz.
15 Yanıt
P
Pro ⭐ 18y
Valla Cok Guzel fikir Tessekurler Heleki alinti degilse ve sen yapmissan ayrica Tessekurler +rep 😜 😆
E
enbakoo ⭐ 17y
süper ama bn dökerim onu 😄
P
PC.support OP ⭐ 16y
Benim İşe yarıyor Diger Arkadaşlarında Böyle Birşey Yapma imkanı varsa Zaman Kaybetmeden Yapsınlar bence.
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz 😘
P
PC.support OP ⭐ 16y
paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz 😘

to be continued.. 🤝
T
TuRKs41 ⭐ 18y
süper ama bn dökerim onu :D

Bazen kasaya çarparak kasayı yere düşürdüğüm oluyor 😆
P
Pro ⭐ 18y
süper ama bn dökerim onu :D

Bazen kasaya çarparak kasayı yere düşürdüğüm oluyor 😆

Ne varkı azcık ıslanır 😆
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ben kasayı açmaya korkuyorum şu an içindekileri görebilir miyim hiç sanmıyorum şu an sorunsuz çalışıyor yolda kalana kadar devam 😜
[ek #12654]
P
Pro ⭐ 18y
Ben kasayı açmaya korkuyorum şu an içindekileri görebilir miyim hiç sanmıyorum şu an sorunsuz çalışıyor yolda kalana kadar devam :P

Abi oyle yapma bilgisayarin omru kisaliyor ayda bir acip icindeki tozlari al en azindan 🙄 👍
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ben kasayı açmaya korkuyorum şu an içindekileri görebilir miyim hiç sanmıyorum şu an sorunsuz çalışıyor yolda kalana kadar devam :P

Abi oyle yapma bilgisayarin omru kisaliyor ayda bir acip icindeki tozlari al en azindan 🙄 👍

5 yıldır kullanıyorum kasayı , belli aralıklarla genel temizlik & yeniden sistem kurulmu vs yapıyorum şuana kadar tek bir donanım arızası yaşamadım 😜 Ayda bir falan gibi de huylarım yoktur 😁
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel yöntem tozun suda toplanması lakin benim gibi kasasında 15 tane fan olanlar ne yapacak artık bir kabloyu kesik elektriği oradan alacak 😜
U
Unforgiven ⭐ 17y
iyiymiş vallahi 😄
P
PC.support OP ⭐ 16y
güzel yöntem tozun suda toplanması lakin benim gibi kasasında 15 tane fan olanlar ne yapacak artık bir kabloyu kesik elektriği oradan alacak :P

Onlar İçin Ayrı Bİr büyük kab lazım 😁
S
Shikame ⭐ 16y
Evet güzel yöntem gerçekten denemek lazım. 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: