Icerige atla
Extraloob

Kasa Çalışıyor Ekran Gelmiyor

· 17 Yanıt · 2.7K görüntüleme
R
Remi OP ⭐ 19y
Başlıktaki Gibi Kasanın Yerini Değitirdim .Bütün Kabloları Kontrol Ettim Kasa Açılır.Vistanın Açılış Seside Geliyor Fakat Ekran Hiç Yok.Nasıl Halledilir.Bi Arkadaşım Pc Kendini Güvenliğe Almış Diyo.Elektrik KAsanın İçinde Dolanıyo Ekrana Gitmiyo Dedi.Doğru Mu?
17 Yanıt
H
Heisenberg ⭐ 19y
Bendde aynısı olmuştu pcyi açıp ekran kartını çıkardım sildim fln taktım sonra düzeldi 😄
D
drotalion ⭐ 19y
Öyle birşey ilk defa senden duyuyorum. Arkadaşın bunu nereden uydurmuş anlamadım.

Kasanın bir güvenliği vardır ama hiçbirşey kilitlemez. Senin kasa 1000$ lık falan değilse tabi.

Olabilecek şeyler VGA-DVMI kablosunu yanlış yere takmı veya takmamış olabilrsin. Onları kontrol et. Bilgisayarın içini açtınmı? atıysan ana kartının içindekileri teker teker çıkart tak.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Belki yerini değiştirirken fiziksel bir oynama olmuştur. Ekran kartını çıkar tak. Kabolaları bir daha kontrol et. -
M
muratsnkl ⭐ 19y
Hacım Ram'lerini Kontrol et tekrar tak ! SIk sık basıma geliyor bu olay.Düğmeye basıyorum kasa takır takır calısıyor fakat goruntu yok.Yap bi dedigimi.Olmassa Bütün mesajları tek tek yap 😁
Q
Quincey ⭐ 18y
ya monitörün bağlı olduğu bi kablo var kasaya bu kablo çok hassastır çabuk bozulur onu kontrol et bkkalım.benimde başıma gerlmişti sorun odur.
Z
Zardock ⭐ 19y
Hacım Ram'lerini Kontrol et tekrar tak ! SIk sık basıma geliyor bu olay.Düğmeye basıyorum kasa takır takır calısıyor fakat goruntu yok.Yap bi dedigimi.Olmassa Bütün mesajları tek tek yap 😁

bu olay sık sık basına gelıyorsa monıtörunun iventerınde sorun var demektır bı servıse gonder derim ben
M
muratsnkl ⭐ 19y
Hiç Bişeyinde sorun yok.3 Yıldır teknik servis yapıyorum ben.Sık sık kasamın yerini degistiririm. Ve bazı ram'ler slotlarına tam oturmaz.En ufak bi sarsıntıda yerinden oynıyabilir.Geriye taktıgımda ise görüntü gelmekte ?!!!!!!!
Z
Zardock ⭐ 19y
yok bendede vardı göruntu sorunu monıtoru servıse gönderdım bunuda bı sey yok deyıp gerı yolladılar rami teke dusurdum sorunum devam ettı ekran kartını değiştirdim olmadı anakarttandır dedım o da değil en sonunda servısı arayıp monıtorumu bı kac kullanmalarını ıstedım ve sorunun monitörde oldugu ortaya cıktı ama bu surecte ben sınır hastası oldum tabi 😄
M
muratsnkl ⭐ 19y
yok bendede vardı göruntu sorunu monıtoru servıse gönderdım bunuda bı sey yok deyıp gerı yolladılar rami teke dusurdum sorunum devam ettı ekran kartını değiştirdim olmadı anakarttandır dedım o da değil en sonunda servısı arayıp monıtorumu bı kac kullanmalarını ıstedım ve sorunun monitörde oldugu ortaya cıktı ama bu surecte ben sınır hastası oldum tabi :D

😁 Baya bi Masraf ettin yani 😜
R
Remi OP ⭐ 19y
Kasanın İçini Açmadım Ramler İle Ekran Kartını Bi Kontrol Edeyim Ben Arka Kabloları Kontrol Ettim
M
MoonLife ⭐ 19y
kablolardan baska bi yerde sorun kaynaklanmaz sanırım böyle bi hatada
I
Öyle birşey ilk defa senden duyuyorum. Arkadaşın bunu nereden uydurmuş anlamadım.

Kasanın bir güvenliği vardır ama hiçbirşey kilitlemez. Senin kasa 1000$ lık falan değilse tabi.

Olabilecek şeyler VGA-DVMI kablosunu yanlış yere takmı veya takmamış olabilrsin. Onları kontrol et. Bilgisayarın içini açtınmı? atıysan ana kartının içindekileri teker teker çıkart tak.

Ben de "DVMI" diye kabloyu ilk kez senden duyuyorum. ^^
HDMI mı DVI mı karar ver. ^^

Sorununu biraz daha aç, görüntü gelmiyor derken PC kendini pasife mi alıyor, yani yeşil ışık yanması gerekirken turuncu ya da başka bir renk mi yanıyor. İşin özü monitörüne güç gdiyor mu? ^^
Z
Zardock ⭐ 19y
yok bendede vardı göruntu sorunu monıtoru servıse gönderdım bunuda bı sey yok deyıp gerı yolladılar rami teke dusurdum sorunum devam ettı ekran kartını değiştirdim olmadı anakarttandır dedım o da değil en sonunda servısı arayıp monıtorumu bı kac kullanmalarını ıstedım ve sorunun monitörde oldugu ortaya cıktı ama bu surecte ben sınır hastası oldum tabi :D

😁 Baya bi Masraf ettin yani 😜

fena kactı sorma 😁
R
Remi OP ⭐ 19y

Sorununu biraz daha aç, görüntü gelmiyor derken PC kendini pasife mi alıyor, yani yeşil ışık yanması gerekirken turuncu ya da başka bir renk mi yanıyor. İşin özü monitörüne güç gdiyor mu? ^^

:? Turuncu Işık Yanıyor İlk Açtığımdada Ekranı No Signal Yazıyor.Pasife Alıyor Derken.Bide Monitör e Güç Gidiyomu Derken?
I
Kasanın içinde bulunan güç kablolarıyla oynamayı dene.
D
drotalion ⭐ 19y

Ben de "DVMI" diye kabloyu ilk kez senden duyuyorum. ^^
HDMI mı DVI mı karar ver. ^^

LOL pardon kusura bakma aceleden yanlış yazmışım HDMIveya DVI kablosu,yani ekrana ne bağlamışsa arkadaşımız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: