- Resim Silinmiş.
Karınca Nasıl Öldürülür :)
· 32 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
haha.güzel olmuş.ama 1 karınca için değmez bence 😁
rakıya yazık xD
son 2 yoruma daha cok guldum bence cok guzel coluk cocuk begenerek izlioz valla ::D:D:D
peki neye gunah rakıya mı karıncayamı 😄
peki neye gunah rakıya mı karıncayamı 😄
Boyle Seyleri Evde Denemeyin ! :D
hehheheh
L
LOveLyDaYs
⭐ 19y
Ya karınca alKolikse 1 bardakLa kafayı buLmaz Sa 😄 Ama Genede Güzel 😁
resimde anlatılanlardan çok nazimtuna arkadaşımın yaptığı yorumlara güldüm. 😁
yaw adam zaten matrak olsun diye demiş, o şekilde hangi karınca ölür.
1. Karıncanın duyargaları şekerle tuzu,suyla rakıyı birbirinden ayırt edecek kadar gelişmiştir.
2. Hangi karınca tahta parçasına takılır ? yapışarak üzerinden geçse olmaz mı? 🙄
3. Hangi karınca havada salto atıp da kafasını taşa çarpabilir? akrobatik karınca 😁
1. Karıncanın duyargaları şekerle tuzu,suyla rakıyı birbirinden ayırt edecek kadar gelişmiştir.
2. Hangi karınca tahta parçasına takılır ? yapışarak üzerinden geçse olmaz mı? 🙄
3. Hangi karınca havada salto atıp da kafasını taşa çarpabilir? akrobatik karınca 😁
resimde anlatılanlardan çok nazimtuna arkadaşımın yaptığı yorumlara güldüm. 😁
puahah acayip komik birşey ya karıncanın ayağı o kadar büyük değilki taşa veya başka birşeye takılsın he takılıyor,sona birde havada takla atıyor 😁 😁
T
Tarantella
⭐ 19y
bu hareketleri yapacak ve rakıya düşkünlügü ile tanınan sadece bir karınca vardır..
atom karınca.
ps: ben genellikle bantla yere yapıştırırdım küçükken bu karıncaları,yada büyüteçle yakarak..
elimle ezip,yedigim de olmuştur..
atom karınca.
ps: ben genellikle bantla yere yapıştırırdım küçükken bu karıncaları,yada büyüteçle yakarak..
H
Heisenberg
⭐ 19y
Zuahaha koptum ya 😈 😈 😈
Verin o rakıyı ben içeyim ?!!!!!!
Verin o rakıyı ben içeyim ?!!!!!!
D
djfurkan2007
⭐ 18y
hem karıncaya yazık hemnde rakıya!...
zuhaha bu ne ya vur terliği ölsün 😁
fazla çizgi film izliyosun veya zamanında fazla izledin gibi görünüyo 😆
Hehe ayyaş karınca 😈
hehe gerek yok bas ayağında ölsün 😜 😈
bu hareketleri yapacak ve rakıya düşkünlügü ile tanınan sadece bir karınca vardır..
atom karınca.
öğğğ çok süpersin 😄
R
RoyalFlush
⭐ 19y
ben daha güzel bir yol söyleyeyim.
üstüne bas....
mefta 😁
rakıyıda ben içerim 😁
üstüne bas....
mefta 😁
rakıyıda ben içerim 😁
😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
puhaha super ya xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Han Parası Nasıl Yüklenir Oyunda Nasıl Kullanılır ? Ben Silkroad Europayı Cd'ye Nasıl Çekicem-Nasıl Bölücem (Paraşüt) Parachute Nasıl Alınır, Parachute Nasıl Kullanılır vSro | Artı Rate Nasıl Ayarlanır? Doğru Ayar Nasıl Yapılır? (Videolu Anlatım) GM'lere nasıl ulaşabiliriz ya da nasıl mesaj gönderebiliriz