beyler oyuna gıreyım dedım aynı ID de 3 charım wardı 3 u de yok . Ne oldu Anlamadım
Karakterlerım goozukmuyor
· 14 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
ID ne girdikten sonra DC yemiyorsan veya yiyorsan
tam emin değilim ama charlar bugda kalmıs olabilir
Lee dostumun 43lwl charıda bugda kaldı ne yaptı bilmiyorum ancak
silkroad sitesindeki bug reporting kısmına gir ve charlarının olması gereken yerde olmadığına dair SS ile yazı yaz gönder Twisted Evil
tam emin değilim ama charlar bugda kalmıs olabilir
Lee dostumun 43lwl charıda bugda kaldı ne yaptı bilmiyorum ancak
silkroad sitesindeki bug reporting kısmına gir ve charlarının olması gereken yerde olmadığına dair SS ile yazı yaz gönder Twisted Evil
off yaw ne olcak sımdı ben oyuna gırıyorum sadece karakterler yok
bızım server easy ve silkroad serverlıstte baktım 150 kısı war cogu kısı bug olmus galıba geri getirecekler herhalde
tahminen toplu olarak bugları düzeltirler ancak düzeltmezlerse ve önemli bir bug değilse server inspection eya server restartında geri gelmesi lazım
bende onu dıyecektım server a restart atmaları lazm bencede olmassa Evil or Very Mad Evil or Very Mad
tahminen toplu olarak bugları düzeltirler ancak düzeltmezlerse ve önemli bir bug değilse server inspection eya server restartında geri gelmesi lazım
birde ben silkroad.net sitesine girip giriş yapınca "The ID logged into already.
" diyor
" diyor
senin char daha doğrusu ID resmi buga girmis Evil or Very Mad
ne yazacagım oraya tweety . hem benım ıng. yok yardım edebılırmısınız
poseidon serverı firus yemis galba biraz bekleyin
ttmm beklıcez zaten
poseidon serverı firus yemis galba biraz bekleyin
S
StarkDrache
⭐ 19y
Dogru Servere Girdigine eminsen ServerRestartı Bekle Cool
Aallah' ım ya delimisin insan serverını karıstırırmı
Aallah' ım ya delimisin insan serverını karıstırırmı
karıştırır ne var olamaz bişi sanki bug reportla iletişime geç gerçi okumyular ama dene şansını
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap