Arkadaşlar merhaba, çooook eskilerden bir charım vardı fakat hangi serverda olduğunu bulamıyorum bunun kolay bi yöntemi var mıdır?
Karakterin hangi serverda olduğunu bulmak
· 10 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Rev6 vardı eskiden şimdi var mı bilmiyorum. Yoksa önce karakterinin eskiden hangi serverde olduğunu bulman,for(i<5 i++){ sysout(eski serverinin hangi server ile birleştiğini bulman,) } gerekiyor
jamesbond07
⭐ 9y
[URL unfurl="true"]https://www.m3stat.com/

Dostum charın ismi NukerMania'dı fakat gözükmüyor 😞
jamesbond07
⭐ 9y
@krmgltkn Karakter giriş yapılmamış ise verileri siteye kaydolmamıştır.

@krmgltkn Karakter giriş yapılmamış ise verileri siteye kaydolmamıştır.
Dostum uzun zamandır giriş yapmıyorum charın içinde pre plus vardı diye hatırlıyorum :/
Charin İd pw sendeyse joymaxa gir ordan silk item al de orda sana server sectirir orda zaten anlarsn hangi serverde oldugunu
Charin İd pw sendeyse joymaxa gir ordan silk item al de orda sana server sectirir orda zaten anlarsn hangi serverde oldugunu
Bende id pw şimdi denedim onuda server seçtiriyor fakat tüm serverları gösteriyor, karakterin bulunduğu gibi özel bişey gözükmüyor :/
Ayrımdan önce ilk 4 sıra var o server lardan birinde sanırım main char 4 serverı deniyicem dostum teşekkür ederim.
@krmgltkn nedemek 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap