(Bilgi Amaçlı)
Arkadaşlar kore serverlarında serverlar arası karakter transferi olayı başladı.. yakında bizede geleceğini düşünüyorum
ilgili haber..
http://kr.silkroad.yahoo.com/popup/074_chrtransfer/chrtransfer.html
Karakter server transferi...
· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Gelir belki
vallaha mehmet akif ersoy "kim bilir belki yarın belki yarındanda yakın" sözünü boşuna dememiş 😉
Gelirse kötü olur ya ozmn yenş acılan serverlar bi işe yaramaz:)
Süper olur valla ^^ bütün exl tek bi serverda toplanırıs.. xD
T
TitusPullo
⭐ 19y
taşındı->
Bence sadece daha önce açılmış servera geçme gibi bir kural gelmeli.Yoksa oyunu her türlü bırakırım.Olmaz ole iş.
Bizde eski serverdakı charı sattık yenı serverlara gectık karışır ortalık vala eskı serverlda adam lar sun setlerı duzmuş bizde ne yapcaz 😄
hım.. güzel haber Veniceden Yeni server a taşırız yalnız bu olay ne kadar a patlar bilemicem
gelmesin hiç gereği yok adam babeldeki charını en yeni servere geçirirse ne olur kral olur oyunun tadı kaçar iyice
ya da şöyle olabilir transfere bir kural getirilir ya itemleri geçirirsin ya charı başka türlü düşünemiyorum 🙄
Süper olur valla ^^ bütün exl tek bi serverda toplanırıs.. xD
harbi he iyi fikir 😁
Öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum hatta hiç akıllarından geçmez ama tabi bunlar para karşılı yaptırılır buda şimdi aklıma geldi şahsi fikrim ise olmaz öyle şey
Biraz Mantıklı Düşünün
Biraz Mantıklı Düşünün
C
cyber_chaos
⭐ 18y
Kim bilir kaç silktir.
ya da şöyle olabilir transfere bir kural getirilir ya itemleri geçirirsin ya charı başka türlü düşünemiyorum 🙄
+1 çok zekice bi çözüm. ama Hercules gibi serverler boşalır
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap