Karahan Açılış Festival Etkinliği Sona Ermiştir.
Saygılarımızla;
Karahan Açılış Festivali!
· 18 Replies · 5.6K views 0 reading Pinned
18 Replies
wuhuu ciddi mi bunlar hacım cidden muhteşem hediyeler aslında direk sırf bunlar için denemek lazım tutarsa zati oyundan kopamayız ^^
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
Sırf bu hediyeler için oyuna başlayasım geldi 🤤
B
BrendiBelle
⭐ 18y
Hemen indirip oyuna başlıyorum bu hediyeler baya güzel.hem oyun sarcak bi oyuna benziyor bu hediyeler için oyuna başlayıp bırakamayabilirimde :))
Oyunda Şimdiden 5+ kişi uzman olduki ?
geç kalmadan başlamak lazım desene ^^
Başlayan arkadaşlara, iyi oyunlar.
Oyunun üst düzeyde başarılı olacağını sanmıyorum.
Oyunun üst düzeyde başarılı olacağını sanmıyorum.
Sırf bu hediyeler için oyuna başlayasım geldi 🤤
bide sro nun trafiğinden kurtulmak lazım 😁 😁
113 level boru deil 😄 😄
ps:Bot çıkana kadar Deli Kasıorz 😈 😈
ps:Bot çıkana kadar Deli Kasıorz 😈 😈
nası bi oyundur bu
grafikler kıytırık accık oynama hevesimi kaçırıyor yoksa hediyelere dayanamayıp indirmeye başlardım
😈
😈
Grafikler pek güzel değil ama ilerleride iyi bir oyun olabilir
twelvesky2 nin türk oyunculardaki para potansiyelini görmesi ile türkçeye cevrilmiş hali Karahan Online dır...
NoMoreLove
⭐ 18y
Bana 2.lik hediyesi daha cazip gibi geldi, çok müzik dinleyen bir insan olduğum için 🙄
Hediyeler müthiş iştahım acıldı ama Sro+ko kaldırmaz pc 😄
B
Black Pearl
⭐ 17y
Hemen indirip oyuna başlıyorum bu hediyeler baya güzel.hem oyun sarcak bi oyuna benziyor bu hediyeler için oyuna başlayıp bırakamayabilirimde :))
T
tired soul
⭐ 17y
ehehe süper ya hadi kasıyoruz alıyoruz psp yi 😄
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
PhantomSro|100cap Chine|1 Mart Açılış|500+ açılış hedefi|Drop sistem|Free Silk YOK PhantomSro|100cap Chine|12 Mart Açılış|200+ açılış hedefi|Drop sistem|Free Silk 1-99 LvL BK Düşürmeli >TR Tipi Editsiz Emek Server > Açılış RSilkroad : 110 Cap - Survival - Job - FGW - B.Arena - Rekabet Açılış: 4 Ocak 2019 RSilkroad | 110 Cap | Free Silk | Rekabet ve Eğlence | Açılış: 3 Ocak 2020