Icerige atla
Extraloob

"Kara Liste" Önerim.

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Sayın Extraloob Yönetimi:

Nerdeyse Hergün Charı Çalınan,Soyulan Vs Arkadaşlarımız Charlarına Zarar Verenlerin Nickleriyle İlgili Konu Açıyorlar.Bence Bir Karaliste Oluşturalım, Bu Kara Listeye O Arkadaşlarımızın Söylediği İsimleri Yazalım.Böylece Char Takas Edecek Arkadaşlarımız Buraya Bakarak Kimin Ne Olduğunu veya Karşısındakının Nasıl Birisi Olduğunu Anlayabilir.Böylece Topic Kirliliklerindende Kaçınmış Oluruz.

Saygılarımla:
Spyware
Special thx to Flexi
16 Yanıt
A
Absence ⭐ 19y
Nerdeyse Hergün Charı Çalınan,Soyulan Vs Arkadaşlarımız charlarından değerli olan 15 liraya kıyıp aracılık yapmayı düşünürseler kimsenin charı soyulmaz çalınmaz.Kara liste gibi bişeyde yapılırsa ertesi günü ben kendi nickimide görürüm orda birisi çekemez beni şu benim charımı çaldı hadi bakalım
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Nerdeyse Hergün Charı Çalınan,Soyulan Vs Arkadaşlarımız charlarından değerli olan 15 liraya kıyıp aracılık yapmayı düşünürseler kimsenin charı soyulmaz çalınmaz.Kara liste gibi bişeyde yapılırsa ertesi günü ben kendi nickimide görürüm orda birisi çekemez beni şu benim charımı çaldı hadi bakalım

Oda Doğru.Badana Yapıldı Bu.Adam Beni Kandıramadı Yediremeyince Konu Açtı Spyware Hırsız Vs Diye..Ama Yinede Bazı Dürüst Ve Saf Arkadaşlara Bu Konunun Yardımcı Olabileceğini Düşünüyorum. 🤔
Special thx to Flexi
I

15TL'ye Kıyamayan 300TL'ye Kıymak Zorunda Kalıyor Suç Onlarda 👍
.NET
.NET ⭐ 19y
Gerek yok kara listeye falan. Kimin ne yaptığını delilleri ile topic açarak gösterirsiniz. Biz gerekeni yaparız. Bu tür konularda topic açmak kirlilik yaratmaz merak etme (:
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

15TL'ye Kıyamayan 300TL'ye Kıymak Zorunda Kalıyor Suç Onlarda 👍

Peki Ya Durumu Olmayanlar?Adam Zevk İçin Oynuyor.Parası Pulu Yok.Charını Takas Edecek Kandırılıyor.15 TL Si Yok.Napacak ?
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
oynayamayacak, gidip kumdan kale yapacak, fakir adamın parası olmayan adamın interneti nereden oluyor interneti varsa 15 lirasıda vardır.
J
Janizaro ⭐ 17y
Silkroad oynayan adamin parasi olmasi lazim en fazla belli bir yere kasabilir ondan sonrasi taxi premium veya bot bunlari alamiyacak adam sro deil private ko bile oynamasin cd oyunu oynasin 😉 Ancak ole olur...
T
TorQ ⭐ 17y
katılıyorum
C
Contes ⭐ 18y
Hesapta Silkroad Free to Play 😜
I
Hesapta Silkroad Free to Play :P

o Sadece Hesapta 😜
C
cagri0102 ⭐ 17y

haklısın 😄
B
Black Rain ⭐ 19y
Her insan 2. bir şansı hakeder...
H
HBK ⭐ 17y
15TL dediğiniz aracılıkmış. Araştırdım, buldum. PTT falan filan uğraştırıcı geliyordur insana. Paraları olmadığı için değil de uğraşmak istemedikleri için aracılık istmeiyor olabilirler mi? Bir de böyle düşünün. Ama Spyware'de burada haksız bence. Bu arkadaşların verdiği nicklerin doğruy olduğu, gerçekten onları soyanların o nick sahipleri olduğu nereden bilinebilir.
.NET
.NET ⭐ 19y
Eğer aracılık için uğraşmazsan, 10 dk pttye kadar yürümeye üşenirsen, char takas etmeye de, soyulunca da onu geri almak için üşenirsin^^
[F New]Solo Gitarist
S
Stephanos ⭐ 19y

Bir adamı Kara Liste ye koymak için şu beni soydu desen kimse inanmaz onun için somut kanıtımı ortaya koyarım

Örneğin : Absence bir dolandırıcıdır,işte msn kayıtlarının screenleri etc.
Yani bundan çıkartıcağımız sonuç somut bir kanıt oldukdan sonra bir insanı Kara Listeye almak basit

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: