Her türlü koyun eti,tavuk eti,dana eti,süt,yumurta satılır.Toplu alımlarda indirim yapılır.
Sabahtan beri Duygusuzz bana özel mesajtan bu süper indirimli ürünleri ilk bana sat diye yalvar yakar ikna etmeye çalışıyordu beni, ama ben dedim ki ilk önce extraloobun üyeleri gelir sonra sen gelirsin.
İşte büyük fırsat kaçırmayın ahali haydi alın.
edit:imla
Kapitalizm-2 Ticari Antlaşmalar
· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
1 paket cigara alana 2 ve 3. beles. Parliament'in 9.5TL oldugu bugunde kacirma bu firsati!
[F New]Solo Gitarist
1 paket cigara alana 2 ve 3. beles. Parliament'in 9.5TL oldugu bugunde kacirma bu firsati!
@Wax marketin varsa hazırlan sana süper kampanyalarım var.
Yok be haci 2 tane sigara fabrikam var 2 de TV dukkanim. Tonla para bayiliyorum fabrikaya uretim %si artsin diye
[F New]Solo Gitarist
Yok be haci 2 tane sigara fabrikam var 2 de TV dukkanim. Tonla para bayiliyorum fabrikaya uretim %si artsin diye
Tabi bu zamlarda aklı olan sigara fabrikası açar diyecem de size bir şey kalmıyor hepsi vergi 🤔
Her türlü koyun eti,tavuk eti,dana eti,süt,yumurta satılır.Toplu alımlarda indirim yapılır.
Sabahtan beri Duygusuzz bana özel mesajtan bu süper indirimli ürünleri ilk bana sat diye yalvar yakar ikna etmeye çalışıyordu beni, ama ben dedim ki ilk önce extraloobun üyeleri gelir sonra sen gelirsin.
İşte büyük fırsat kaçırmayın ahali haydi alın.
edit:imla
Sen kaşındın 😈
Sabahtan beri pazarlamacı gibi rahatsız ediyor mesajlara bakın buyrun 😆
Kardo sana kuzu eti satayım mı çok uygun fiyattan 2 katına satarsın?
Saçmalama sen bu kafayla bir yere gelemezsin bak beni dinle hemen tekel bayini satıyorsun ve kendine bir süper market satın alıyorsun ve 3500 kg et ile depoyu dolduruyorsun.Ve eti benden 6.75 alıcaksın ve 18 TL den satıcaksın ve dur daha bitmedi paranı 3 e katlıyacaksın.
Şimdi kardo hemen dediklerimi yapıyorsun ve bana tekrar dönüş yapıyorsun hadi aslanım.
Ve daha bitmedi bu müthiş tekliflerimin bittiğini sanıyorsan bizde teklif var ama ısrar asla ve asla yok.Şimdi birde şöyle dinle seninle müthiş bir anlaşma yapabiliriz, sigara fabrikası benden, sigaraları satmak senden ve bu işte 1 numara olucaz.Nasıl Marlboro Türkiyede 1.numara ise bizde 1 değil ama 2 numara olucaz tek bir mesajın yeterli para benden,fikir benden ee daha ne bekliyorsun?
1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil pardon 5 kg kuzu eti tam 18 Lira Sadece bu özel indirim Extraloob site asistanlarına sadece ve sadece asistanlara tek bir özel mesaj yeterli iyi akşamlar dilerim.
Efendim biz ki bu sigara zammında dahi insanlarımıza 4.20 Tlden sigara satıyorsak, biz ki 28.00 TL den en kaliteli oyuncak arabayı satıp bebeleri sevindiyorsak, 5 kilogram eti 18 liraya satıyorsak bunu satmak bizim başarımızı gösterir ama almamak sizin başarısızlığını gösterir.
Saygılar.
Utanmıyonuz mu la fotofoş yapmaya?
sweetCHIEF
⭐ 17y
hadi canim hadi 😈
Polisi aradım şirketindeler az sonra 🙄 daral:
Polisi aradım şirketindeler az sonra 🙄 daral:
makara: 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.