Guild adı : KanKardesler
Server : venüs
Guild lvl : 5
Guild uye sayısı : 5
Guild alım sınırı : +70
guild katılmak isteyenler : skip60_I_ a pm atabilirsiniz
Ayrica union a katılmak isteyen guildler varsa yine aynı kisilere pm atabilirler.
Guilde girmek isteyenler 18 yasından büyük olursa iyi olur bize ayak uydurabilmesi acısından..
Herkeze kolay gelsin...
KanKardesler guildi ve unionu
· 15 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
A
AkreP_KraL
⭐ 18y
kardeş ben pm atıyorum ama kinse bişi yazmıyor :S ben 53 lvl im alırsanız sevişnirim. Adım PoisonousIVY
😄 cok fazla pm atan varda oyuzdendir forumdan oldugunu sölersen cvp veririz 😄 ben sana pm atarım oyundan
tanıtımda düzenlemeler yapıldı
unionda buluşalım 👍
Bulusalım 😆 👍
sa eren ben y3rli bölümün hayırlı olsun... bu arada çok pahalıya taxi yapıyorsun:D
G
GreatestBoss
⭐ 18y
nice
ben o guilddeyim 😄
benim guildim 3 Lv %87 ama şu anda benim çar 9 gap 28 Lv guild 1 hafta içinde 4 Lv olcak
union olalımmı ? bide union olunca sizin 4 Lv de koyduğunuz resmi koyalımki güsel olsun resim 😄
union olalımmı ? bide union olunca sizin 4 Lv de koyduğunuz resmi koyalımki güsel olsun resim 😄
guild adımız = _immOrTaLs_
master = oOx_FEAR_xOo
guild Lv = 3 Lv %87 (yakında 4 Lv olcaz)
union olalım mı ? 👍
master = oOx_FEAR_xOo
guild Lv = 3 Lv %87 (yakında 4 Lv olcaz)
union olalım mı ? 👍
BEn oyundan pm attim ama cvp Vermedin.. Ben guildi bugun kurdum 2 lv fakat %60 yrn sabaha 3 lv olur.Eger unionunda bosyer Varsa katilmak isterim..Seviyeli bir oyun icin.. Oyundaki Nickim MRnL & MissQuenn pm atarsan veya sayfa altnda cvp verirsen sevinirim..
güzel bi guilde benziyor
B
bleedyrain
⭐ 17y
NİCK= PsychicaL server=venus lwl=69 nerdeyse hergün oyundayım...
PM atarsanız sevinirim tabi guilde alıcaksanız...
PM atarsanız sevinirim tabi guilde alıcaksanız...
N
narkoz58500
⭐ 16y
kardes oyunda pm attım cvp vermedin guild lw:4 ama girersek 5 yapabilirim uniona girmek istiyoruz master lw : 90 Zeoo gecici master _I_NaRKoZ_I_ guiLd name: MeKaNSiZLaR pm: _I_NaRKoZ_I_
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap